Anasayfa Haber Altın Renkli iPhone 5S ve iPhone 5C Seçeneği

Altın Renkli iPhone 5S ve iPhone 5C Seçeneği

gold-iphone

Eğer yeni söylentiler doğruysa, Apple, iPhone için “sadece iki renk” prensibinden vazgeçmiş olabilir

Eylül ayında Apple’ın yeni iPhone ile ilgili duyuru yapacağını duymayan kalmadı. Eylül’ün 10’unda gerçekleşmesi beklenen bu duyurudan önce dikkate değer yeni bir gelişme yaşandı. TechCrunch’tan NG Siegler’in Apple’ın içindeki kaynaklardan aldığı bilgiye göre altın renkli yeni bir iPhone’un üretimine başlandı.

Apple, renk konusunda hiçbir zaman fazla çeşit sunmamasıyla bilinen bir firma olduğu için bu gelişme kayda değer durumda. Apple, 2008’den beri iPhone’lar için sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri sunuyordu. Eğer bu söylentiler doğruysa 5 yıllık bu inat bitmek üzere.

Apple’ın Eylül ayında yapacağı basın toplantısında iPhone 5S’in yanında, daha düşük bütçeli kullanıcılara hitap eden iPhone 5C adında yeni bir akıllı telefonun da tanıtılması bekleniyor. Apple’ın düşük seviye ürünlerinde daha çok renk seçeneği sunması, bu yeni rengin iPhone 5C’de kullanılma ihtimalini arttırıyor. Ancak altın renkli iPhone 5S de kulağa fena gelmiyor.

iMore adlı siteden yayınlanan görsele göre altın renk, beyaz aksamla birleştirilip satışa sunulacak. Elbette Apple tarafından henüz bir açıklama bulunmuyor ancak bu yeni renk seçeneğinin iPhone’un popülaritesini arttıracağına şüphe yok.