Anasayfa Haber PlayStation 4’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

PlayStation 4’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

PlayStation 4'ün çıkış tarihi ve fiyatı kesinleşti.
PlayStation 4'ün stokları herkese yetecek!
PlayStation 4'ün çıkış tarihi ve fiyatı kesinleşti.
PlayStation 4’ün çıkış tarihi ve fiyatı kesinleşti.

Sony, PlayStation 4’ün çıkış tarihi ve fiyatı hakkında resmi açıklamayı yaptı. İşte detaylar:

Sony, merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4’ün çıkış tarihi ve fiyatı hakkında resmi açıklama yaptı. Açıklamaya göre konsolun çıkış tarihi ve fiyatı bölgelere göre değişiklik gösterecek. PlayStation 4 ilk olarak 15 Kasım’da ABD pazarına giriş yapacak.

ABD pazarındaki fiyatının 399 Dolar olacağı açıklandı. Avrupa pazarına girişi 29 Kasım’da Birleşik Krallık üzerinden yapılacak. Buradaki fiyatının ise 349 Sterlin olacağı açıklandı. Sony’nin küresel sevkiyat için belirlediği 32 ülke bulunuyor. Kasım ayının ortasından itibaren yeni oyun konsolu peyderpey tüm dünyaya satılacak.

Sony firmasının başkanı ve CEO’su Andrew House, bugüne kadar PS4 için 1 Milyonun üzerinde önsipariş alındığını açıkladı. Dünya çapındaki birçok online alışveriş sitesinde önsiparişler sona erdi. Dünya’nın en büyük online mağazası Amazon, önsipariş veren müşterilerini yaşanacak gecikmelere karşı şimdiden uyardı.

Konsol savaşlarında Sony tarafından olaylar netleşirken, Microsoft tarafında ise henüz bir ses seda yok. Redmond merkezli teknoloji devinin yeni oyun konsolu Xbox Oneın net çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı. Firmanın Eylül ayı başı itibariyle açıklama yapması bekleniyor.