Anasayfa Haber Gamescom’dan 10 Bomba EA Duyurusu!

Gamescom’dan 10 Bomba EA Duyurusu!

Electronic Arts, Gamescom 2013 Fuarı'nda deyim yerindeyse resmen şov yaptı!
Electronic Arts, Gamescom 2013 Fuarı’nda deyim yerindeyse resmen şov yaptı!

Bu seneki Gamescom Fuarı’nda, EA firmasının yaptığı duyurular ön plana çıktı. İlgi çeken duyuruların hepsini sizin için sıraladık:

Almanya, Cologne’de düzenlenen Gamescom Fuarı bu sene birçok önemli duyuruya ev sahipliği yapıyor. Katılımcıların hepsi etkinlik alanından yüzleri gülerek çıkıyor. Bu seneye damgasını vuran firma Electronic Arts oldu. Son yıllarda yaptığı hatalı kararların ardından, oyunseverler tarafından yaka silktiren firma, doğru yola giriş yapıyor gibi.

Gamescom içerisinde Electronic Arts’ın duyurduğu yeni oyunlar, fragmanlar ve yeni özellikler oyunseverlerin ağızlarının suyunu akıttı. Bizler de sizin için EA firmasının ön plana çıkmış duyurularını sıraladık.

  • Peggle 2 duyuruldu. İlk olarak Xbox platformuna çıkacak. Klasik Peggle’a benzer bir havası var. Nedendir bilinmez, bizi daha fazlası bekliyor gibi gözüküyor.
  • Plants vs Zombies: Garden Warfare’in Xbox için çıkacağı duyuruldu. Her zamanki sevimli görüntülere sahip. Bu sefer bitkilerin yanı sıra Zombileri de yönetebileceğiz.
  • Need for Speed: The Rivals daha önce duyurulmuştu. Etkinlik sırasında oyuna ne gibi eklemelerin yapıldığı gösterildi. Yeni kariyer seçenekleri, araç modifikasyonu, kişiselleştirme gibi özellikler büyük beğeni topladı. Ayrıca görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla The Rivals, Single-Player ve Multiplayer arasındaki çizgiyi de ortadan kaldıracak gibi duruyor. Yeni bir araba yarışı tecrübesine hazırlıklı olmalıyız.

  • EA Sports, geçtiğimiz yıllarda UFC’nin yayın haklarını THQ’dan satın almıştı. UFC 14, EA markası altında çıkacak ilk Ultimate Fighting Championship dövüş oyunu olacak. Oyunun Alpha sürecindeki görüntüleri tanıtıldı. İzleyenlerin söylediğine göre grafikler ve oynanabilirlik muazzam gözüküyor.
  • FIFA mobile önümüzdeki yıl ücretsiz olacak. Mobil oyunseverler için sevindirici bir duyuru oldu.
  • TitanFall hakkında oyuniçi görüntüler paylaşıldı. Eğer aksiyon oyunları seviyorsanız, oynanabilirlik açısından tam size göre olacak derim.

http://youtu.be/pb-rHeCwKZU

  • Dragon Age: Inquisition hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Oyun 2014’ün sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Oyuna fazlasıyla alternatif seçenek sunulacağı açıklandı. Örneğin, oyuncu isterse bir köyü yanmaktan kurtarabilecek, isterse ateşe verenlerin arasına katılabilecek. Daha geniş bir dünya yaratıldığı da müjdelendi.
  • The Sims 4, serinin en popüler oyunu olacağa benziyor. Daha komplike yapısı sayesinde, oyuncular Sims dünyasının içerisine çekilecek. Karakterlerin gerçekçiliği üzerinde hummalı bir çalışma söz konusu. Oyuncular karakterlerin duyguları ve hareketleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olabilecek.
  • FIFA 14, futbol oyunları hakkında bildiğimiz herşeyi değiştirecek gibi. EA Sports, son 4 yıl içerisinde sağlam bir kalkınma gösterip FIFA’yı gene olması gereken yere, yani zirveye taşımıştı. Geliştirilmiş grafik ve motor yapısıyla oyunun gerçekçiliği, oyuncuların ağızlarını açık bırakacak. Stadyum atmosferi ise gerçek bir maç izliyormuş hissi uyandıracak. Bir pozisyonun tekrarı izlenmek istendiğinde oyun, 100 farklı kameradan açı gösterebilecek. Ayrıca Ignite motoru yeni nesil oyun konsollarının performansını sonuna kadar test edecek.
  • Electronic Arts’ın bu sene üzerine adam akıllı yoğunlaştığı tek bir oyun varsa o da Battlefield 4’tür. Bir önceki oyunun sağladığı başarıyı devam ettirmek isteyen firma, ortaya daha önce görülmemiş bir FPS-aksiyon oyunu çıkarmaya çalışıyor. Battlefield 3’ün Single-Player modu, oyuncuları tatmin etmemişti. Ancak Multiplayer modu halen oynanmakta ve turnuvalar düzenlenmekte. Yeni tanıtılan Obliteration modu ise oyunculara kalp krizi geçirtebilir. Bu modda iki takımdan birisi ötekisinin sahip olduğu bombayı zamanında yok etmeye çalışıyor. Tam bir kaos ortamı oluşacağı kesin!

http://youtu.be/ztA4eKV-PeU