Anasayfa Haber YouTube’un Mobil Uygulamasına Güncelleme Geldi

YouTube’un Mobil Uygulamasına Güncelleme Geldi

YouTube'un mobil uygulaması güncellendi.
YouTube'un mobil uygulaması güncellendi.

YouTube'un mobil uygulaması güncellendi.
YouTube’un mobil uygulaması güncellendi.

Kullanıcılar yeni güncelleme sayesinde YoutTube üzerinde daha rahat dolaşabilecekler.

Dünya’nın en büyük video platformu YouTube’un mobil uygulaması güncellendi. Google, yeni güncellemeyle birlikte masaüstündeki YouTube deneyimini mobil cihazlara getiriyor. Güncelleme şu an için sadece Android ve iOS sistemlerini kapsıyor.

Güncellemeler masaüstündeki rahatlığı mobile taşıyor. Kullanıcılar bu sayede daha rahat bir şekilde YouTube içerisinde dolaşabilecekler. Yeni oluşturulan arayüz sayesinde, izlenen video bir kaydırma hareketi ile ekranın sağ alt köşesine çekilebiliyor. Bu sayede video köşede oynamaya devam ederken, kullanıcı dilediği gibi YouTube sayfaları arasında gezebiliyor.

Arayüz güncellemesinin yanı sıra artık oynatma listeleri de oluşturulabilecek. YouTube’un mobil uygulamasında karşılaşılan en büyük sorun kendi oluşturduğunuz ya da diğer kullanıcıların oluşturduğu oynatma listelerine bakamamaktı. Güncellemeyle birlikte videolar sıraya konulabilecek.

YouTube mobil ayrıca Google’ın yeni tanıttığı Chromecast Dongle’ı da desteklemeye başladı. TVlerin HDMI girişine bağlanan bu aparat sayesinde, stream videolar daha rahat izlenebiliyor.

http://youtu.be/ir1xdtIb-g0

Technopat YouTube Kanalı’na abone olun, en yeni video incelemeleri ve rehberleri kaçırmayın! Tıklayın…