Anasayfa Haber iPhone 5S ve 5C Hakkında Yeni Haberler Var!

iPhone 5S ve 5C Hakkında Yeni Haberler Var!

iPhone 5C çizik testinden başarıyla çıktı.
iPhone 5C çizik testinden başarıyla çıktı.
iPhone 5C çizik testinden başarıyla çıktı.
iPhone 5C çizik testinden başarıyla çıktı.

Apple’ın sıradaki mobil cihazları hakkında yeni görüntüler ortaya çıktı!

Çin kaynaklı bir Apple fan sitesi, iPhone 5S ve iPhone 5C hakkında yeni görüntüler paylaştı. Görüntülere göre iPhone 5S’in çift LED flash desteği vereceği kesinleşmiş gözüküyor. Birkaç hafta önce iPhone 5S’in çerçevesinin görüntüleri sızdırılmıştı. O görüntülerde çift LED flash özelliği olacağı anlaşılmıştı. Ancak kesin bir bilgi yoktu.

Bir başka habere göre iPhone C’nin de kasası çizilmelere karşı test edildi. Düşük bütçeyle hazırlanması ve plastik kasaya sahip olması sebebiyle, iPhone 5C ciddiye alınmıyordu. Ancak üzerinde yapılan çizik testlerine karşı dirençli olduğunu kanıtladı. iPhone 5C’nin kasasının iPhone 5’ten kalın olduğu da gözlemlendi.

Geçtiğimiz hafta iPhone 5S’in siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri sunulacağı hakkında söylentiler çıkmıştı. iPhonelar, 5 yıldır siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle geliyordu. iPhone 5C konusunda daha fazla renk seçeneği sunulacağı öğrenildi. Mavi, sarı, kırmızı ve yeşil renkler ile yeni iPhone’a farklı bir hava katılacak.

iPhone 5C'nin renk seçenekleri için hazırlanmış bir fan tasarım çalışması.
iPhone 5C’nin renk seçenekleri için hazırlanmış bir fan tasarım çalışması.

Apple’ın yeni telefonları 10 Eylül’de duyuracağı düşünülüyor. Söylentilere göre yeni iPhonelar, Japonya pazarına 20 Eylül’de girecek. Yani telefonların tanıtımından sonraki 2 haftalık süreç içerisinde tüm dünyaya sevkiyatı başlayacaktır.

Aşağıdaki videoda iPhone 5C’nin girdiği çizik testini izleyebilirsiniz: