Anasayfa Haber Instagram’a Windows Phone Yolu Göründü

Instagram’a Windows Phone Yolu Göründü

Instagram-WP8

Popüler fotoğraf ve video servisi Instagram’ı Windows Phone için bekleyenlere güzel haberler var.

Instagram, Android ve iOS’un en popüler fotoğraf ve video uygulaması. Popülaritesi her geçen gün artan bu servisin Windows Phone uygulaması bir türlü resmi olarak duyurulmadı. Ancak bir Nokia yöneticisine göre Instagram’ın Windows Phone’a çıkması kesin gibi.

Chris Weber adındaki üst düzey Nokia yöneticisinin Bangkok Post ile yaptığı bir röportaj, Instagram’ı Windows Phone’a bekleyen kitle için umut kaynağı oldu. Weber, uygulamanın Windows Phone sürümünün çıkmasına kesin gözüyle baktığını belirtti ancak herhangi bir çıkış tarihi vermekten kaçındı.

Weber, röportajının geri kalan kısmında Lumia 1020 ve Nokia’nın akıllı telefon pazarıyla ilgili hedeflerini açıkladı. Weber’ın bu yeni açıklamasına karşın ne Microsoft ne de Instagram cephesinden herhangi bir doğrulama gelmedi.

Windows Phone kullanıcıları, şu an Instagram alternatifi uygulamaları kullanıyor. Bazı uygulamalar ise Windows Phone kullanıcılarının Instagram’ı dolaylı yoldan kullanmasına olanak sağlıyor. Ancak bu programlar gerek kalite, gerekse güvenlik açısından sorun çıkarabiliyor. Windows Phone kullanıcıları orijinal Instagram uygulamasını cep telefonlarında kullanmak istiyor.