Anasayfa Teknoloji LG G2’nin Sihirli Tuş, Akıllı Yanıtlama ve Hızlı Uzaktan Kumanda Özellikleri

LG G2’nin Sihirli Tuş, Akıllı Yanıtlama ve Hızlı Uzaktan Kumanda Özellikleri

LG G2
LG G2

LG’nin yeni amiral gemisi cep telefonu G2, beraberinde Sihirli Tuş, Akıllı Yanıtlama ve Hızlı Uzaktan Kumanda özellikleriyle beraber geliyor. İşte bu özellikler…

LG G2
LG G2

LG G2’de tuşlar telefonun arkasında ve işaret parmağı altında yer alıyor. Dokunmatik cep telefonları devrinde oldukça ilginç bir yenilik olan “Sihirli Tuş” tek parmak ile doğal navigasyon sunmayı amaçlıyor.

Fotoğraf çekmek için uygulama açmadan telefonun arkasındaki tuşa tıklamak, tek elle rahatça fotoğraf çekebilmek için tasarlanmış. QuickMemo ile hızlı not almak için aşağı ok tuşu bir kısa yol tuşu görevi görüyor.

LG G2
LG G2

 

Akıllı Yanıtlama özelliği ile kullanıcı telefonu yüzüne doğru kaldırdığında aramaya cevap verebiliyor, ya da sesi kısabiliyor.

Quick Remote ile evdeki cihazları kontrol etmek mümkün. Televizyon, set üstü cihazları, ses sistemini ve hatta klima gibi çeşitli elektronik aletleri G2 ile uzaktan kumandalara ihtiyaç duymadan kullanma özelliği, Quick Remote yani Hızlı Uzaktan Kumanda özelliği ile birlikte sunuluyor.

LG G2
LG G2

Elbette son derece yeni bir telefon olan LG G2 ile henüz bu özellikleri test etme imkanımız olmadı. Yani pratikte Sihirli Tuş‘un ne kadar kullanılabilir olduğunu, Quick Remote‘un bütün beyaz eşyalar ya da farklı markaların TV, klima vb ürünleri ile uyumlu çalışıp çalışmadığını henüz kesin olarak bilmiyoruz.

LG G2’nin Teknik Özellikleri için tıklayın…