Anasayfa Haber Motorola Droid 5 Görüntüleri Sızdırıldı!

Motorola Droid 5 Görüntüleri Sızdırıldı!

Motorola'nın yeni telefonu Droid 5'ın görüntüleri sızdırıldı.
Motorola'nın yeni telefonu Droid 5'ın görüntüleri sızdırıldı.
Motorola'nın yeni telefonu Droid 5'ın görüntüleri sızdırıldı.
Motorola’nın yeni telefonu Droid 5’ın görüntüleri sızdırıldı.

Motorola, kızaklı telefon sevdalıları için Droid 5’i geliştiriyor.

Motorola firması Google tarafından satın alındığından bu yana mobil pazarında yeni adımlar atmaktan hiç çekinmiyor. Motorola Droid 5’in kızaklı klavyesinin ilk görüntüleri sızdırıldı. QWERTY klavye sevdalıları için geliştirilen kızaklı telefon hakkında şu an çok fazla bilgi yok.

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Motorola, önceki nesillerde kullandığı yapıdan vazgeçmemiş. Günümüz akıllı telefon teknolojisinin bu yapıya entegre edileceği kesin. Telefonun toza ve suya karşı dayanıklı olarak inşa edildiği belirtiliyor.

Diğer özellikleri arasında NFC desteği sağlayacağı söyleniyor. Ekran boyutu ise görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla 4.3-inç ya da 4.5-inç olacak. Klavyesi ekran altındaki kızak sayesinde ortaya çıkıyor. 5 sıra halinde QWERTY klavye tasarımı tercih edilmiş. Klavye haricinde ekranın dokunmatik olacağı da söyleniyor. İşletim sistemi olarak Android kullanılacaktır.

Görüntülerde telefon üzerinde Verizon 4G LTE arması seçilebiliyor. Telefon bu yüzden ilk olarak ABD pazarında satışa sunulabilir. Ayrıca LTE desteği sağlaması, telefonu alınabilir kılıyor.