Anasayfa Haber 2014 Yılında 63 Milyon iWatch Üretilecek

2014 Yılında 63 Milyon iWatch Üretilecek

iWatch hakkında halen kesinleşmiş bilgiler yok.
iWatch hakkında halen kesinleşmiş bilgiler yok.
iWatch hakkında halen kesinleşmiş bilgiler yok.
iWatch hakkında halen kesinleşmiş bilgiler yok.

Tayvanlı Quanta ve Inventec firmaları 2014 yılı içerisinde 63 Milyon iWatch üretmeyi planlıyor.

Tayvanlı teknoloji firmaları Quanta ve Inventec, 2014’ün başında 38 Milyon iWatch üretmeyi planlıyor. Bu sayının yıl sonuna kadar 63 Milyon adeti bulması bekleniyor. Quanta üretim ağırlığının %60’ını üstlenecek.

Apple’ın merak edilen ürünü hakkında henüz detaylı bilgiler yok. Firma bu konuda açıklama yapmaktan çekiniyor. iWatch’in donanımsal özellikleri ve işletim sistemi hakkında ufak tefek söylentiler olsa da, bunların doğruluğu kanıtlanabilmiş değil. Apple takipçileri yeni ürünün telefonlarıyla ya da tabletleriyle uyumlu çalışıp çalışmayacağını merak ediyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde Apple, Japonya’dan iWatch’ın yayın haklarını satın almıştı. Birçok uzmana göre ürünün fiyat aralığı 150 ila 200 Dolar arasında olacak.

Son 1 yıldır giyilebilir teknolojiye yönelik birçok çalışma bulunuyor. Google’ın Google Glass ürünü en çok merak edilen teknolojik cihaz. Samsung’da geçtiğimiz hafta içerisinde Galaxy Gear adını verdiği akıllı saatini duyurdu. 2014 yılı yeni teknolojik ekipmanın pazara gireceği yıl olacak gibi duruyor.