Anasayfa Haber Philips Ekranları IFA Fuarı’nda

Philips Ekranları IFA Fuarı’nda

Philips Monitör

MMD yeni dokunmatik ekranlar, akıllı All-in-One’lar ve harika Miracast teknolojisi, Berlin’de görücüye çıkıyor.

IFA’ya çok az kaldı. Dünyanın lider tüketici elektroniği fuarı bu yıl da 6-11 Eylül tarihleri arasında, Almanya’nın Berlin şehrinde kapılarını açacak. Philips monitörlerinin marka lisans ortağı olan MMD, en son yüksek performans monitör çeşitlerini sunacak. Ziyaretçileri, akıllı All-in-One monitörlerin yanı sıra, gerçek hayatı daha da fazla andıran oyun deneyimleri için pek çok yeni monitör de bekliyor. Göze çarpan diğer ürünler arasında, gelişmiş dokunmatik özelliklere ve USB ve Miracast bağlantısına sahip ekranlar da var.

Oyun alanından ofise ve salona

IFA 2013, çok fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıracak yepyeni Philips Touch ekranlarının sunulmasında MMD’nin dünya prömiyeri olacak. 23 inçlik, Windows sertifikalı bu 10 nokta kapasiteli dokunmatik multi-touch ve full glass ekranlar, webcam’ler, hoparlörler ve mikrofonlar, PC ve notebook’lar ile tamamen uyumlu. Bu yeni ekranlar, geniş Full HD ekranda, şık tasarımı, multi-touch’ın tam kapasitesiyle birleştirmek isteyen tüketiciler için mükemmel. Dahası, kullanıcıların Windows işletim sisteminin kilit özelliklerini tamamen güçlendirmelerini ve dokunmatik teknolojiyi içeren oyunlardan daha fazla zevk almalarını sağlıyor.

Stand ziyaretçileri, heyecan verici multimedyanın ve oyunun yanı sıra, hızlı internet erişimi için de Android’e entegre uygulamalarla bütünlenmiş yeni akıllı hepsi bir arada ekranları keşfetme şansına sahip olacaklar. Bu ekranlar, kolay kullanımları ile tanınmalarının yanında, sadece internet cafe, okul ve otel lobilerindeki değil, elbette salon ve yatak odasındaki kullanıcılar için de kusursuz bir ekran deneyimini garantiliyor. Aradığınız yeni uygulamaları indirme, etkileşimli oyunları oynama ya da sadece internete göz atma olsun, çok yönlülük dendiğinde bu ekranlardan iyisi yok.

Her yaştaki hız tutkunları ve coşkulu oyunseverler, yeni 144 Hz oyun monitörünü denerken de eğlenecekler. “Oyunseverler tarafından oyunseverler için” özel olarak tasarlanan bu Philips ekranı, olağanüstü 144 Hz yenileme hızı sayesinde pürüzsüz, mükemmel görüntüler sunarak sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Bu yeni ekran, farklı oyun modları için geniş bir çeşitlilik sağlıyor ve en üst seviyedeki oyun keyfi için de SmartKeypad (Akıllı Klavye) uzaktan kumandasıyla birlikte sunuluyor. Diğer kilit özellikler arasında özel oyun ön ayarları, ekrana bağlı mobil cihazların kolay şarjı için Akıllı MHL ve pek çok başka rahat bağlantı seçenekleri de bulunuyor.

IFA’daki serginin ağırlık noktası bağlantı. MMD bu çerçevede Miracast standardına dayanan, kablosuz bağlantıya sahip, yepyeni ve çok yönlü 23 inçlik bir Philips ekranı da IFA’da sergileyecek. Bu yeni model sayesinde kullanıcılar mobil içeriği kusursuzca, canlı renkler ve mükemmel çözünürlük ile daha geniş bir ekranda kablosuz olarak görüntüleyebilecekler. Şık ve ultra ince Blade tasarıma sahip bu model sadece dış görünümüyle değil, aynı zamanda geniş görüntüleme açılarına sahip bir IPS panelinin sunduğu mükemmel görüntü performansı ile de puan topluyor.

Bu yılki IFA’da, Philips masaüstü ekranları, şirketlerin, kamu hizmetlerinde ve diğer bilgi sağlayıcıların mükemmel bir kalitede ile, harici medya oynatıcılar olmadan güncel içeriği oynatarak seyircileri eğlendirmelerini ve bilgilendirmelerini sağlayan büyük formattaki Public Signage ekranlarıyla birlikte boy gösteriyorlar.

Ziyaretçilerin yeni ekranları incelemek ve performanslarına hayran kalmak için pek çok fırsatı olacak. Bu ürünlerden bazıları, önde gelen elektronik mağazalarında bulunabilirler, diğerleri de birkaç ay içerisinde piyasaya çıkacaklar.