Anasayfa Haber Nokia Lumia 925 Almak İçin 7 Neden!

Nokia Lumia 925 Almak İçin 7 Neden!

Nokia Lumia 925

Alüminyum gövdesi, tasarımı ve gelişmiş kamera özellikleriyle akıllı telefon düşkünlerini kendine bağlıyor.

Tasarım

Alüminyum gövdesi ile Nokia Lumia serisindeki ilk metal dokunuşlu cihaz. Cihazın arka kapağı polikarbonat ve beyaz, gri ya da siyah renklerde üretiliyor. Nokia Lumia 925 ince tasarlanmış ve hafif bir telefon olması yanı sıra ergonomik yapısı da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Şimdiden ödüllü tasarımlar arasında yerini alan Nokia Lumia 925, Nokia’nın tasarım ile sağlamlık arasında yepyeni bir dil oluşturduğunun göstergesi. Cihazın metal çerçevesi aynı zamanda anten görevi görüyor. Böylece hem üstün bir bağlantı kalitesi hem de daha uzun kullanım süresi sağlıyor.

Kamera

Nokia Lumia 925 daha net, temiz fotoğraflar ve videolar için (bunlara az ışıkta çekilmiş en iyi görüntüler de dahil) en ileri lens teknolojisini ve gelecek nesil görüntüleme yazılımını içeriyor. Nokia Lumia 925 ayrıca kullanıcıları, Lumia Windows Phone 8 akıllı telefonlara bir güncelleme olarak gelen yeni Nokia Smart Camera moduyla da tanıştırıyor. Nokia Smart Camera, yüksek kaliteli mükemmel görüntüyü yaratmak için bir seferde on fotoğraf çekmenin ve En İyi Çekim, Aksiyon Çekimi ve Hareket Fokus gibi seçeneklerle düzenlemenin kolay bir yolunu sunuyor.

Hipstamatic

Nokia Lumia 925, kullanıcıların Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal ağlarda yüksek kalitedeki fotoğraflarını paylaşmalarına imkan tanıyor.

Lokasyon ve navigasyon

Nokia Lumia 925’teki HERE uygulamaları olağanüstü lokasyon ve navigasyon deneyimi sunuyor. Gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle Nokia Lumia 925, ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük yolculuk ve yerel trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için LiveSight özellikleriyle birlikte geliyor.

Ekran

Nokia Lumia 925’in 4.5 inç ekranı güneş ışığında bile rahatça görülebiliyor ve süper hassas dokunmatik özelliği sayesinde eldivenle ya da tırnakla bile kullanılabiliyor.

Nokia Müzik

Nokia Müzik’te her hafta yenileri eklenen 12 milyonu aşkın şarkı, yeni albüm ve eski klasiklerin yeniden keşfi, bilgisayarınıza veya kablosuz olarak cep telefonunuza indirme imkanı, ünlü sanatçıların ve Nokia Müzik editörlerinin şarkı listeleri ve önerilenler gibi pek çok özellik kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Üstelik 4.99 TL gibi çok cüzi bir ücret karşılığı Nokia Müzik+’a yükseltilebiliyor ve özgürce daha fazla müzik keyfi yaşanıyor!

Kablosuz şarj

Nokia Lumia 925’te şaşırtıcı yenilikler bunlarla sınırlı değil. Kullanım kolaylığını daha da artırmak için özel tasarlanmış kapaklar sayesinde telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmeniz mümkün. Nokia Lumia 925 hayatı kolaylaştıran yenilikleri, kullanıcı dostu işletim sistemiyle tasarım ve teknolojiyi avucunuzun içinde buluşturuyor. Siyah, sarı ve kırmızı renklerde kapaklar ayrıca aksesuar olarak satılacak

Nokia Lumia 925’in 16gb ve 32GB olmak üzere iki versiyonu var. Nokia Lumia 16GB siyah, beyaz, gri renklerde, Nokia Lumia 32GB ise sadece siyah renkle satışa sunulacak.