Anasayfa Haber Philips 4K Ultra HD Televizyonlarını Tanıttı!

Philips 4K Ultra HD Televizyonlarını Tanıttı!

Philips yeni televizyonlarını tanıtma imkanı buldu.
Philips yeni televizyonlarını tanıtma imkanı buldu.
Philips yeni televizyonlarını tanıtma imkanı buldu.
Philips yeni televizyonlarını tanıtma imkanı buldu.

IFA Fuarı birçok teknolojik tanıtıma sahne oluyor. Philips iki yeni televizyonunu görücüye çıkardı.

Philips ilk 4K Ultra HD Televizyonlarını, Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı’nda tanıtma imkanı buldu. 9000 Serisi olarak adlandırılan 65-inçlik ve 84-inçlik Philips marka televizyonların özellikleri paylaşıldı. Böylece UHD TV pazarındaki seçeneklerde artmış oldu. Şimdiden birçok firma bu yeni televizyon standartının önümüzdeki birkaç yıl içerisinde önemli bir noktaya geleceğine inanıyor. Şu an için fiyatları uçuk gözükse de, üretim maliyetinin düşmesiyle yeni nesil televizyonların da fiyatları düşecektir.

9000 serisinden iki tane televizyon tanıtıldı. 65-inçlik ve 84-inçlik ekrana sahip olan bu televizyonların teknik özellikleri birebir aynı. İki televizyon da göz kamaştıracak 3840×2160 çözünürlük sağlıyor. Doğal görüntülerde sunduğu performans için büyüleyici diyebiliriz. Bunun sebebi ise iki televizyonda da üç taraflı Ambilight teknolojisinin bulunması. Bu teknoloji sayesinde televizyon arka paneli üzerinden, ekrandaki görüntüye uygun renk yansıması yapıyor.

Televizyonların çıkış tarihi için net bir tarih söylenmedi. Ancak yılbaşından önce pazara girmesi bekleniyor. 65-inçlik 65PFL9708 modeli 4.999 Euro fiyat etiketine sahip. 84-inçlik 84PFL9708 modeli ise 14.999 Euro fiyat biçilmiş durumda.