Anasayfa Haber LG’nin Devasa OLED Televizyonu

LG’nin Devasa OLED Televizyonu

LG'nin yeni OLED Televizyon'u görenleri şaşırttı!
LG'nin yeni OLED Televizyon'u görenleri şaşırttı!
LG'nin yeni OLED Televizyon'u görenleri şaşırttı!
LG’nin yeni OLED Televizyon’u görenleri şaşırttı!

LG, 77-inçlik devasa OLED Televizyon’unu tanıttı!

OLED Televizyon savaşı 2 büyük firma arasında devam ediyor. LG ve Samsung, geliştirdikleri yeni teknolojiler ile birbirlerini alt etmeye çalışıyorlar. Bu sayede ortaya inanılmaz ürünler çıkıyor. Bunlardan sonuncusu LG tarafından IFA 2013 Fuarı’nda tanıtıldı

Samsung fuar sırasında, 55-inçlik kavisli OLED TV’sini tanıtma fırsatı bulmuştu. Samsung’un OLED Televizyon’u oldukça ilgi çekmişti. LG ise hiç beklenmedik bir anda 4K görüntü kalitesi sergileyen, 77-inç büyüklüğündeki eğimli OLED TV’sini tanıttı. Haliyle gözler bir anda LG standına çevrildi.

İlk açıklamalara göre LG’nin yöneticileri bile, 77-inçlik OLED TV’yi fuarda sergileyebileceklerini düşünmüyorlarmış. Yani firma açısından da bir şaşkınlık durumu var. Televizyonun halen prototip aşamasında olduğu belirtildi. Ancak firma mühendisleri bu 77-inçlik devasa televizyonu Berlin’deki fuara yetiştirmeyi başardı. LG’nin kavisli OLED TV’si böylece beklenenden daha fazla ilgi gördü.

LG'nin 77-inçlik televizyonu, pazarın en büyük OLED TV'si oldu.
LG’nin 77-inçlik televizyonu, pazarın en büyük OLED TV’si oldu.

LG’nin yeni ürünü renk açısından oldukça zengin. Ekrandaki görüntülerin gerçeküstü gözüktüğü söyleniyor. Bu tabii ki, ekranın büyüklüğüyle alakalı bir yorum. Firmanın geliştirdiği yeni televizyon, şu an için Dünya’nın en büyük kavisli OLED TV’si.

Televizyonun tanıtımı dışında, LG tarafından başka açıklama gelmedi. Ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği, fiyatının ne kadar olacağı halen belirsiz. Ancak boyutu ve 4K desteği sayesinde görenleri büyülemeyi başardı. Bu da LG’nin Samsung karşısında sağlam bir prestij sergilediğinin kanıtı olarak kayıtlara geçti.