Anasayfa Haber Surface 2 Tabletin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Surface 2 Tabletin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Yeni Surface tablet hakkında sızıntı haberleri çoğalıyor.
Yeni Surface tablet hakkında sızıntı haberleri çoğalıyor.

Microsoft’un yeni tabletinin teknik özellikleri ortaya çıktı!

Microsoft’un tablet pazarındaki yeni hamlesi Surface RT 2 tablet hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Cihazın Tegra 4 işlemci kullanacağı yönünde birkaç gün önce söylentiler çıkmıştı. Bu sefer tabletin teknik özellikleri sızdırıldı.

Yeni Surface tabletin 10.6-inçlik ekranı olacak. Bu ekran 1080p kalitede görüntü sağlayabilecek. Ayrıca yukarıda da bahsettiğimiz gibi işlemci olarak Nvidia’nın Tegra 4’ü seçildi. 4 GB RAM’e sahip olan tablet, elbette Windows 8.1 işletim sistemiyle birlikte piyasaya sürülecek.

Microsoft, Surface tablet ile bu pazarda iyi bir çıkış yakalayamamıştı. Rakiplerinin gerisinde kalan Redmond merkezli firma bu sefer işi ciddiye alıyor gibi gözüküyor. Surface RT 2 tabletin özellikleri ilk aşamada kullanıcıları şaşırtmadı. Ancak ilerleyen süreç içerisinde teknik özellikler üzerinde değişiklik yapılabilir.

Firmanın yeni cihazını Ekim’in sonuna doğru tanıtması bekleniyor. Aynı dönemde Windows 8.1 işletim sistemi de kullanıcılarla buluşacak. Şu an için fiyat konusunda belirsizlik yaşanıyor. Fiyatının Surface ile benzerlik göstereceği düşünülüyor. Ancak birçok uzmana göre 350 ile 500 Dolar arasında bir fiyat aralığı olacak.