Anasayfa Haber Toshiba’nın Yeni Tabletleri Türkiye’de Satışa Sunuldu

Toshiba’nın Yeni Tabletleri Türkiye’de Satışa Sunuldu

Toshiba Excite Write

Toshiba’nın yazma özellikli, 3G’li Excite Write ve Windows 8’li WT310 Profesyonel Tabletleri Türkiye’de satışa sunuldu.

Toshiba’nın, 10.1-inçlik yazma özellikli, 3G’li Toshiba Excite Write tabletinin yanı sıra Windows 8 Pro işletim sistemli, Full HD 11-inç dokunmatik ekranlı profesyonel tablet WT310 modelini Türkiye’de satışa sundu.

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada, “Tablet pazarı hareketleniyor. Toshiba olarak, bu büyük tüketici grubunun beklentilerine, tablet deneyimine yeni işlevler ekleyen yüksek kaliteli cihazlarla, tüketicilerin medya oluşturmalarına ve aynı zamanda kullanmalarına olanak tanıyarak cevap vermeye kararlıyız. Avrupa ile aynı anda en çok talep gören modellerimizi bugün pazara sunuyoruz.” dedi.

Excite Write

Özel Toshiba Digitizer Kalemi ile TruNote el yazısı uygulaması, entegre Harman Kardon stereo hoparlörlerle üstün ses kalitesi, üstün netlikte video oynatma için sert kaplama camdan yapılmış 2560 x 1600 Pixel Pure yüksek çözünürlüklü ekran, en yeni NVIDIA Tegra 4 Quad-Core işlemci, çarpmalara ve çizilmelere karşı ekstra koruma sağlamak için, Corning Gorilla Glass 2 teknolojisiyle donatılmıştır. Tek şarjla 10 saat gibi etkileyici bir ortalama pil ömrüne sahiptir.

Eşsiz yazılımıyla el yazısı işlevi

Excite Write ile tabletlere yönelik yeni Toshiba Digitizer işlevi görücüye çıkıyor. Bu işlev için, hızlı ve sezgisel giriş imkanı sağlayan özel bir Digitizer Kalem ve Toshiba TruNote el yazısı tanıma uygulamaları sunulmaktadır. Digitizer Kalem,gerçek yaşamdaki kağıt kalem deneyimi için tasarlanmış ve Toshiba tarafından geliştirilmiş yenilikçi özellikle ile kullanıcıların ekranda eskiz yapmalarına ve notlar almalarına olanak sağlamaktadır. Ayrıca, gerçek zamanlı olarak dijitalleştirilebilen girişler, en yaygın Office uygulamalarının çoğunda düzenlenebilmektedir. TruNote sayesinde, tek bir el yazısı dokunuşuyla dokümanlarda arama yapmak da mümkündür. Tru Capture işlevi, webcam yardımıyla bir yazı tahtası veya kağıt tahtasından içerik kopyalayıp içeriği tablette dijital olarak saklamak için son derece kullanışlı. Bu ek özellikler, Excite Write’ı hem eğlence hem de iş amaçlı kullanım için ideal hale getirmektedir.

WT310

Window 8 Pro özellikli bu profesyonel tablet, Intel işlemci teknolojisi ve dayanıklı SSD depolama birimine sahiptir. Navigasyon özellikleri, geniş bağlantı seçenekleri, on parmak el yazısı tanıma gibi özellikleri bu ultra-taşınabilir cihazın çok yönlülüğünü tamamlamaktadır.

Cihaz ofis işleri kullanımına yönelik olarak optimize edilmiştir. Örneğin, Digitizer Pen kullanarak el yazısıyla tutulan toplantı notları, düzenlenebilir metin dokümanlarına çevrilebilmektedir. Ayrıca Intel Kablosuz Ekran özelliği sayesinde WT310’da depolanan multimedya içerikleri kablosuz olarak uyumlu bir televizyona mikro HDMI aracılığıyla aktarılabildiğinden içerikler büyük HD ekranda yüksek kalitede izlenebilmektedir.

İlave girişler sağlayan opsiyonel cradle, kullanıcıların mouse, klavye ve harici hard disk sürücüsü gibi çevre birimleri kolayca tablete bağlayabilmesine olanak sağlamaktadır. Saha çalışanları, sık iş seyahati yapanlar ve esnek ofis çalışanları çok yönlü WT310’u kolayca kendi iş ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebilirler.

Toshiba WT310

Gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi

Yansımasız 11.6-inç Full HD on parmak dokunmatik ekranı sayesinde, WT310 tablet evde, ofiste veya hareket halindeyken her an göreve hazır. WT310 günlük yoğun kullanım için Toshiba’nın yüksek kalite ve güvenilirlik standartları testlerinden geçirildi. Tüm veriler WT310’un sağlam kasası sayesinde kaza sonucu düşmelerden, darbelerden, yoğun basınçtan korunuyor. Daha da ötesi, bir dizi gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi özellikleri tablete önceden yüklenmiş olarak sunuluyor.

Örneğin, Intel Anti-Theft kayıp-çalıntı özelliği yetkisiz giriş riskini azaltıyor, Trusted Platform Module (TPM) Modülü ise kritik verilerin güvenliğini sağlıyor. Seçkin modellerde bulunan Intel Active Management Teknolojisi sayesinde BT departmanları internet üzerinden bu cihazları uzaktan onarabildiklerinden veya güncelleştirebildiklerinden dolayı, hareket halindeki kullanıcılar bilgisayarlarını her an güncel tutabiliyorlar.

Geniş Bağlantı Seçenekleri

WT310’un mobil çalışma deneyimi daha da ileriye taşımak için, cihaz en yeni bağlantı seçeneklerine sahip. Diğer mobil cihazlarla, örneğin akıllı cep telefonları ile, süper hızlı veri transferi için Bluetooth 4.0 modülü standart olarak sunuluyor. Ayrıca mobil geniş bant bağlantısı kurmak için, WiFi b/g/n veya a/g/b/n bulunmanın yanı sıra, diğer bir seçenek olarak HSPA+/LTE ağlarını destekliyor. Dahili Intel Wireless Ekran teknolojisi kullanıcıların uyumlu bir televizyon veya projeksiyon ile dokümanları veya multimedya dosyalarını kablo kullanmadan büyük ekranda gösterebilmeyi sağlıyor.

Profesyonel tabletin inceliğine rağmen çevre birimlerle pek çok bağlantı seçeneği mevcut. Hızlı veri paylaşımı için tam boy USB 3.0 girişi, Büyük HD ekrana bağlamak için mikro HDMI ve depolama kapasitesini genişletmek için SD card girişi seçenekleri bulunuyor. İlave HDMI ve USB girişleri, ayrıca kurumsal ağa hızlı ve güvenli erişim için Gigabit LAN, opsiyonel olarak sunulan özel cradle ile yeni Toshiba WT310’un bağlantı potansiyelini her zaman daha ileriye taşıyabilmek mümkün.

Toshiba WT310

Toshiba WT310 Özellikleri

  • Windows 8 Pro işletim sistemli profesyonel tablet
  • 11.6-inç yansımasız Full HD yüksek parlaklığa sahip dokunmatik ekran Digitizer Pen kalem özellikli (bazı modellerde)
  • Ultrabook için en yeni Intel işlemci teknolojisi En yeni SSD teknolojisi
  • Bağlantılar: 1x tam boy USB 3.0, 1x mikro HDMI, SD kart girişi, Wi-Fi b/g/n veya a/g/b/n Intel Kablosuz Ekran, opsiyonel dahili HSPA+/LTE modülü
  • İş amaçlı kullanım özellikleri: Trusted Platform Modülü (TPM v1.2), Intel Active Management Teknolojisi (AMT), Intel Anti-Theft Kayıp Çalıntı Dizüstü Bilgisayar Güvenliği Toshiba Eco Utility yazılımı
  • Renkler: Çelik metalik gri
  • Boyutlar: 229x189x12.4 mm
  • Ağırlık: 825 g’dan itibaren
  • Windows8 Pro (64bit)

Toshiba Excite Write

Toshiba Excite Write Android 4.2 tablet

  • 10.1-inç, 10 parmak desteğine ve Resolution+ , Corning Gorilla Glass 2 display özelliklerine sahip 10.1-inç PixelPure yüksek çözünürlüklü (2560×1600), sert kaplama cam ekran (16:10)
  • NVIDIA Tegra 4
  • 2GB RAM, 16 veya 32 GB eMMC depolama birimi
  • Kablosuz iletişim: Kablosuz LAN 802.11.ac+abgn, Bluetooth 4.0, 3G/LTE desteği (32GBmodelinde)
  • Bağlantı: 1 x micro-USB 2.0, 1x HDMI micro, 1 x 3,5 mm combo jak, micro SD yuvası(SDHC/SDXC)
  • WebCam: LED flaşlı, 1.2 Megapiksel (ön) ve 8,0 Megapiksel (arka)
  • Ses: 2 x 1.0 harman kardon stereo hoparlörler 1.0W + DTS Ses Geliştirme , Video geliştirme
  • Renkler: Nokta dokulu desenli gümüş
  • TruNoteel yazısı tanıma araç setine sahip Digitizer Kalem, TruCapture
  • Ölçüler ve ağırlık: 260.7×178.9×10.5 mm, 632 gr’dan itibaren
  • Android 4.2 Jelly Bean