Anasayfa Oyun Total War: Rome II, Playstore’a Damgasını Vurdu!

Total War: Rome II, Playstore’a Damgasını Vurdu!

PlayStore Logo

Total War: Rome II, ilk kez Türkçe dil seçeneği ile sunulurken, Ağustos ayının en çok satanlar listesinde zirveye çıktı!

Playstore, en popüler oyunlara dünyayla aynı anda yer vererek, oyun dünyasının nabzını tutuyor. Playstore’dan en yeni oyunları, uygun ödeme seçenekleriyle gecikmeksizin alma imkânına sahip olan oyunseverler, Ağustos ayında en çok efsane Total War serisinin son oyunu “Total War: Rome II”ye ilgi gösterdiler.

“Total War: Rome II” ilk kez Türkçe dil seçeneği ile sunulurken, oyunseverler henüz oyun çıkmadan, ön siparişler ile bu efsane oyunu Ağustos ayının en çok satanlar listesinde zirveye taşıdılar.

Temmuz ayının en çok satan oyunu olan “Mortal Kombat: Komplete Edition” ise bu ay bir sıra gerileyerek ikinici sırada yer aldı. Efsane rol yapma oyunu “Skyrim: Legendary Edition paketi ise en çok tercih edilen üçüncü oyun oldu.

Playstore’da Temmuz ayının son haftasında oyunseverlerle buluşan oyunlardan Sam Fisher’ın son macerası “Splinter Cell: Blacklist” dördüncü sırada yer alırken, çılgın aksiyon oyunu “Saints Row IV” Ağustos ayında en çok satan beşinci oyun oldu.

Merakla beklenen taktik-aksiyon oyunu “The Bureau: X Com Declassified”, derin strateji oyunlarını seven oyuncuların merakla beklediği “Europa Universalis IV”, bir başka strateji oyunu “Company of Heroes 2”, yılın en başarılı strateji oyunu olan “Simcity” ve “Battlefield 3”ün en kapsamlı paketi olan “Battlefield 3: Premium Edition” sırasıyla Ağustos ayında en çok satan diğer oyunlar oldular.

PlayStore Ağustos Oyunlar

Ağustos ayında Playstore’da en çok satın alınan 10 oyun

1. Total War: Rome II

2. Mortal Kombat: Komplete Edition

3. Skyrim – Legendary Edition

4. Splinter Cell: Blacklist

5. Saints Row IV

6. The Bureau: X Com Declassified

7. Europa Universalis IV

8. Company of Heroes 2

9. Simcity

10. Battlefield 3: Premium Edition