Anasayfa Haber TTNET İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ndeydi

TTNET İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ndeydi

TTNET İPZ

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde konuştu.

TTNET’in Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, bu yıl “Dönüşüm ve Uyum” temasıyla düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde (İPZ) bir konuşma yaptı.

Konuşmasında cihazlardan spora, sağlıktan eğitime, eğlenceden müziğe her şeyin “akıllı” olduğu ve dijitalleştiği bir dönem yaşadığımızı vurgulayan Başar, pazarlamanın da bu gelişmelerden etkilenerek kabuk değiştirdiğini belirterek şunları söyledi:

“Dijital dönüşümle birlikte her şey ‘akıllı’ oldu. Saatler, telefonlar, fırınlar, buzdolapları yani kısaca her şey ‘akıllı’ ve dijital artık. Dünya her geçen yıl internetin etkisiyle daha da ‘akıllı’ ve dijital hale geliyor. Biz TTNET olarak bu dönüşüme Türkiye’de öncülük yapıyoruz. Hızlı internet erişim teknolojilerinin ötesine geçerek hayata değer katacak dijital çözümler sunuyoruz.”

Bu yıl “Dönüşüm ve Uyum” temasıyla düzenlenen İPZ, 12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşti. TTNET’in Türk Telekom ve Avea ile birlikte ana sponsorlarından biri olduğu zirvede yurtdışından ve Türkiye’den önemli konuşmacılar, katılımcılarla bir araya geldi.

TTNET’in İPZ’deki standı için özel olarak hazırladığı, Fibernet hızına paralel bir çağrışım yapılmasının hedeflendiği “Roller Coaster Simulatörü” de katılımcılardan büyük ilgi gördü. Fibernet’in hızının ve eğlencedeki özgürlüğün ön plana çıkarıldığı “Roller Coaster Simulatörü”, sahip olduğu aerodinamik özelliklerle bu alanda bir ilk olarak İPZ 2013’ün unutulmazları arasına girdi.