Anasayfa Haber TP-LINK’ten Teknik Eğitim Günleri

TP-LINK’ten Teknik Eğitim Günleri

TP-Link Logo

TP-LINK Türkiye, İzmir’de düzenlediği Teknik Eğitim Günleri etkinliğinde bayilere uygulamalı, ayrıntılı teknik eğitim verdi.

TP-LINK Türkiye, 12 Eylül 2013 tarihinde İzmir’de yapılan Teknik Eğitim Günleri etkinliğine katılan bayilere uygulamalı teknik eğitim verdi.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, Teknik Eğitim Günleri’nde bayilere uygulamalı teknik eğitim verildiğini belirterek, “Bugüne kadar bayilere ürünleri ve TP-LINK’i tanıtan, pazar hakkında bilgilendiren çeşitli eğitimler verdik. Teknik Eğitim Günleri’nde ise hem bazı teknolojileri tanıtıyoruz, hem de ürünlerle uygulamalar yapıyoruz. Böylece bayilerimiz ürünlerin kurulumundan kullanımına, birbirleriyle iletişimine kadar ayrıntılı teknik bilgiye sahip oluyor” diyor.

TP-Link İzmir Eğitim

İzmir’de gerçekleşen Teknik Eğitim Günleri’nde Powerline, 3G, Geniş Bant Ağ Bağlantıları, Fiber Ağlar, PoE teknolojileri uygulamalı olarak anlatıldı. Özellikle katma değerli projelerde kullanılabilecek bu teknolojiler konusunda daha ayrıntılı bilgi sahibi olup, birebir uygulama olanağı bulan bayilere TP-LINK ürünleriyle uygulama da yaptırıldı. Uygulama yapılan ürün grupları ise şunlar: 3G router’lar, Powerline adaptörler, Yük dengeleyici ve VPN router’lar, Fiber medya dönüştürücüler, PoE adaptörleri.

Tüm katılımcılara sertifika verilen TP-LINK Teknik Eğitim Günleri başka illerde de yapılacak. Ali Dinçer, hedeflerinin, bu eğitimlere katılan ve daha sonra projeler gerçekleştiren firmalar arasından Yetkili Çözüm Ortağı atamak olduğunu ifade etti.