Anasayfa Mobil FIFA 14, Android için Ücretsiz!

FIFA 14, Android için Ücretsiz!

FIFA 14 Android üzerinde Free 2 Play
FIFA 14 Android üzerinde Free 2 Play

EA Games’in meşhur serisi FIFA 14 cep telefonları ve tablet bilgisayarlar için ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. Free 2 Play spor oyunları arasında EA’nın FIFA efsanesi devasa boyutuyla öne çıkıyor…

FIFA 14 Android üzerinde Free 2 Play
FIFA 14 Android üzerinde Free 2 Play

Android cep telefonunuzda ve tablet bilgisayarınızda FIFA 14 oynayabilirsiniz, hem de ücretsiz olarak. 1.35 GB’lık indirme gözünüzü korkutmaz ve mobil cihazınızın hafızasını doldurmaz ise, dokunmatik için geliştirilmiş bu FIFA sürümünü deneyebilirsiniz. Android Market’i dolduran yüzbinlerce çöp uygulama içerisinde dikkat çeken bu oyunda 33 lig, 600 lisanslı takım ve 16.000 oyuncu var.

Telefona mı tablete mi kursam diyenler için tavsiyemiz elbette tablet bilgisayarlarına kurmaları olacaktır. Ücretsiz olmasına karşın futbolcu ticareti üzerine dönen bu oyuna ilerleyip zorlandıkça büyük paraları gönüllü olarak da harcamanız mümkün; EA da zaten oyunu hayır işi olarak dağıtmıyor tam da buradan para kazanmak istiyor. Henüz incelemedik ancak yakında tablet bilgisayarlar üzerinde incelemesini de sizler için yapacağız. İyi eğlenceler!

FIFA 14 Android oyununu ücretsiz olarak indirmek için tıklayın…