Anasayfa Haber Spotify Artık Türkiye’de!

Spotify Artık Türkiye’de!

spotify

Dünya’nın en büyük müzik servislerinden biri olan Spotify resmen Türkiye’de!

Ekim 2008’de kurulan ve her geçen gün popülerliği artan Spotify, bugün yaptığı duyuruyla resmen Türkiye pazarına adım attı. Resmi blogunda, Türkiye, Arjantin, Tayvan ve Yunanistan desteğini açıklayan Spotify’ın hizmetlerine artık Türkiye’den de erişilebilecek.

Üç farklı üyelik sistemi bulunan ve bünyesinde onlarca plak şirketi ve milyonlarca şarkı bulunduran Spotify’ın Premium ve Unlimited seçeneklerini kullanmak isteyen kullanıcılar artık daha kolay bir şekilde bu hizmetlere ulaşabilecek. Spotify, kullanıcılarına Free, Unlimited ve Premium olmak üzere üç farklı hesap seçeneği sunuyor.

  • Spotify Free: Kullanması tamamen ücretsiz olan Spotify’ın standart hesabı. Bilgisayarınızdan ücretsiz olarak müzik dinleyebilirsiniz. Tabii ki reklamlarla.
  • Spotify Unlimited: Aylık $4.99 ücreti olan Unlimited servis ile bilgisayarınızdan reklamsız müzik dinleyebilirsiniz.
  • Spotify Premium: Aylık $9.99 ücreti olan Premium hesabı ile hem bilgisayarınızdan hem de mobil cihazlarınızdan reklamsız müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca müzikleri dilediğiniz gibi indirebilirsiniz.

İsveçli firma, şu anda Türkiye’ye resmi destek verse de, henüz Türkçe dil desteği bulunmuyor. Şu anda İngilizce, İspanyolca ve Fransızca dil desteği bulunan müzik ağının, ilerleyen dönemlerde dil seçeneklerini arttırması halinde Türkçe Spotify tecrübesi de yaşanılabilir.