Anasayfa Haber Samsung’un Mobilers Projesi Devam Ediyor

Samsung’un Mobilers Projesi Devam Ediyor

Samsung Mobilers

Türkiye’de bu sene 4. kez düzenlenen Samsung Mobilers Projesi son hız devam ediyor.

Samsung, gençlerin dijital medya pazarlama ve strateji yeteneklerini arttırmak ve onlara iş dünyası öncesinde gerçek bir deneyim yaşatmak amacıyla düzenlediği Samsung Mobilers projesi devam ediyor. Grup çalışmalarının yanı sıra bu yıl bireysel projelere de ağırlık veren Samsung Mobilers projesinde 21 üniversite öğrencisi, Samsung’un son döneme damgasını vuran mobil ürünleri için birbirinden yaratıcı ve eğlenceli çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

Samsung Mobilers projesi öğrencilere birçok sürpriz ve hediye sunuyor. Mobiler’lar; Las Vegas, Londra, Dubai, Barselona gibi şehirlerde düzenlenen, dünyanın en büyük tanıtım etkinlikleri ve fuarlarına katılmak gibi avantajlar yakalamanın yanı sıra, yıl sonunda Güney Kore’de Mobilers Türkiye’yi temsil etme şansı bulabiliyor.

Projenin yürütücü görevini üstlenen Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama Uzmanı Tayfun Söğütlü; “Samsung Mobilers projesi ile gençlere ulaşmak ve onları profesyonel hayata hazırlıyor olmak bizim için hem önemli, hem de gurur verici. 4 yıl önce başlamış olduğumuz bu projeye, bugün Türkiye’nin dört bir yanından başvuru alarak projenin başarısını da kanıtlamış oluyoruz. Geleneksel ve dijital medya pazarlamalarını bir araya getirdiğimiz Samsung Mobilers projesinde öğrenciler, birbirinden yaratıcı ve bir o kadar da eğlenceli projeler hazırlayarak kariyerleri için önemli adımlar atıyorlar. Her yıl, global sıralamalarda da başarılar elde eden Türkiye’den, bu yıl da çok yaratıcı projeler çıkacağına inanıyorum” dedi.

Pazarlama, etkili dijital medya kullanımı, teknoloji ve iletişim konularında çeşitli eğitimlerin de verileceği ve yıl sonuna kadar sürecek olan Samsung Mobilers projesi süresince, belirlenen konu üzerine en etkin projeyi hayata geçiren ve en çok kişiye ulaşmayı başaran öğrenciler kazanıyor.