Anasayfa Haber MSI GS70 Stealth Ultra Gaming Notebook’un Göz Alıcı Performansı

MSI GS70 Stealth Ultra Gaming Notebook’un Göz Alıcı Performansı

MSI GS70 Stealth Ultra Gaming Notebook

Yepyeni, tüy kadar hafif ve yalnızca 2.18 santimetre kalınlığındaki GS70 Stealth notebook sektörün en ince 17” notebook bilgisayarı.

MSI GS70 Stealth en yeni Steelseries geriden aydınlatmalı klavye ve birçok ev eğlence sistemine rakip olabilecek 2.1 kanal surround ses sistemi ile donatıldı. Kulaklık ile kullanıldığında ise 5.1 kanal sesin keyfini çıkarabilirsiniz. GS70 Stealth, parlak renkler ve kulaklarınıza ziyafet yaşatacak bir ses deneyimi sunuyor.

Matrix Display teknolojimizin çoklu görüntü çıkış özellikleri, savaşta artık yalnız başınıza olmayacaksınız. Geçmişte tek ekran, tek bir görüntü açısı ve uygulamalar arasında sürekli geçiş yapmak anlamına geliyor, zamanınızı harcamanın yanı sıra büyük resmi görmenizi de engelliyordu. Artık yalnızca bir GS70 Stealth notebook ile birkaç ekranı birden yönetebilir, aksiyona ve başarınıza başkalarının da şahit olmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni Nesil MSI GS70 Stealth, ince metal kasa ile geliyor

MSI, ilk aluminyum-magnezyum alaşımlı GS70 Stealth ultra ince notebook ürününü sunmaktan gurur duyuyor. En iyi kablosuz sinyal işleme ve çift kanal soğutma teknolojileri ile tüm kasa aluminyum-magnezyum alaşımından üretildi. Bu özellik hem ince bir görünüm hem de üstün bir tarzı ilk anda hissettiriyor. Ultrabook pazarında GS70, şık ve göze çarpan tasarımına ek olarak en iyi performans ve en güçlü multimedya işleme yeteneklerine sahip.

MSI Notebook Global Satışlar Müdür Yardımcısı Eric Kuo, “MSI en üst seviye notebookları üretmeyi sürdürürken aynı zamanda müşterilerin hem taşınabilirlik, hem de performans konusundaki taleplerini de dinliyor. Bu notebook benzerlerinden daha ince ve hafif yapısının yanı sıra yalnızca MSI notebooklarla gelen pazar lideri MSI özelliklerini de güçlendirilmiş halde barındırıyor. Dünya çapında FNATIC gibi profesyonellerle omuz omuza çalıştık ve en ateşli kullanıcıların ihtiyaçlarına kulak verdik. Sonuç ise GS70 ile gelen donanımsal bir devrim ve teknolojik yenilikler bütünü. MSI, hem en iyi işlem gücü, hem de işlevselliği muhteşem metal bir kasa içinde toplayarak mükemmel kullanıcı deneyimi için sizlere sunuyor” dedi.

MSI GS70 Stealth Ultra Gaming Notebook

Artan Performans ve Yükselen Deneyim

Intel’in en yeni nesil işlemcisi ile donatılan GS70, ayrıca Super RAID SSD, Matrix Display çoklu görüntü çıkış teknolojisi, Cooler Boost termal çözüm, SteelSeries tam renk programlanabilir geriden aydınlatmalı klavye, en yeni NVIDIA GeForce GTX 765M harici ekran kartı, Killer DoubleShot süper hızlı LAN ve WiFi, Audio Boost tümleşik kulaklık amplifikatörü ve altın kaplamalı jaklar, 2.1 kanal ses sistem ve en yeni Sound Blaster Cinema surround geliştirme yazılımı gibi MSI’a özel teknolojilere de sahip.

En yeni 4.Nesil Intel Core i7 işlemci

En yeni 4. nesil Intel Core i7 işlemci platformu geliştirilmiş işlem performansı ve veriyolu mimarisi ile önceki nesile oranla %5 ila %15 performans artışı sunarak uygulama tabanlı benchmark testlerinde yeni rekorlara imza atıyor. 4.nesil işlemciye entegre HD4600 grafik çözümü de geliştirilerek 2D grafik işleme ve 3D çizim performanslarında ortalama %30 artış sunarken güç tüketimini azaltarak pil ömrünü uzatıyor. Program kodlama ve çözme işlemlerini de çok daha verimli gerçekleştiren yeni işlemci nesli ile iş uygulamaları ve yazılımlarda da daha etkin şifreleme sağlanıyor.

Süper hızlı NVIDIA GeForce GTX765M harici ekran kartı

Gelecek nesil NVIDIA GeForce GTX765M ekran kartı ve 2GB GDDR5 bellek ile yeni GTX765M, önceki nesil GTX670M ekran kartını %35 oranında geride bırakıyor (3D Mark 11 sonuçlarına göre) ve tüm 3D görüntülerde çok daha karmaşık ve etkin anti-aliasing etkileri sunuyor. Güçlü, Full HD görüntüye sahip bir platformda çok daha akıcı bir deneyim sizi bekliyor.

NVIDIA GeForce GTX765M, düşük güç tüketimi ve sıcaklıklarla mükemmel uyum sağlıyor. Özel PhysX teknolojisi sayesinde 1600×900 (HD+) ve 1920×1080 (Full HD) görüntü çözünürlükleri arasında dinamik, canlı ve daha etkileşimli bir ortam sunuyor.

Özel Super RAID Teknolojsi ile 1000MB/s

MSI’a özel Super RAID Teknolojisi, RAID0 dizilimindeki 2 adet SSD mSATA disk sayesinde 900 ila 1000MB/sn hızlara ulaşabiliyor.

KillerDoubleshot Network

Çok daha akıcı bir online deneyim için Killer DoubleShot, veri akışını farkedilir biçimde arttırırken gecikme/ping seviyesini de düşürür. Online hızınız artarken YouTube ve diğer sitelerden Full HD videoları da %50 daha hızlı indirmenize olanak tanır. Killer DoubleShot, online oyunlarda gizli silahınız olacak.

Çoklu Monitör Çıkışı için Özel Matrix Display

MSI notebooklar, 3 adete kadar harici ekran bağlayarak toplamda (notebook ekranı ile birlikte) 4 bağımsız Full HD görüntü alabileceğiniz Matrix Display teknolojisi ile donatılmıştır. Üst seviye notebook bilgisayarların çoklu işlem yeteneklerini gözlerinizle görün!

MSI GS70 Stealth Ultra Gaming Notebook

SteelSeries renki programlanabilir geriden aydınlatmalı klavye

Çevre birimlerinde dünya lideri Steelseries ile birlikte çalışan MSI, heyecan verici tam renk geriden aydınlatmalı klavyeyi sunuyor. Geliştirilmiş tuş tepkisi ve dayanıklılığın yanında Windows tuşunun el altından uzaklaştırılması ile tuş kombinasyonu kazalarına da son veriyor.

Özelleştirilebilir renkli geriden aydınlatma özelliği sayesinde en karanlık anlarda bile zafere ulaşabilmeniz için gereken tuşları kolaylıkla bulabileceksiniz.

Kulaklıklar için Geliştirilmiş Ses Deneyimi Audio Boost

MSI Audio Boost teknolojisi, gerçek surround ve 3D ses efektleri için daha yüksek güce ihtiyaç duyan orta/üst seviye ve HiFi kulaklıklar için bağımsız kulaklık amplifikatörüne sahiptir. Altın kaplamalı ses jakları ile birlikte MSI Audio Boost, oksitlenmeyi engelleyen, son derece verimli sinyal iletimine ve düşük gürültü oranına sahip bir deneyim sunar. Böylece GS70 notebook ile kendinizi aksiyonun tam ortasında bulabilirsiniz.

Sound Blaster Cinema: En yeni surround ses geliştirme yazılımı

MSI bu yıl GAMING serisi laptoplarına en yeni Sound Blaster Cinema surround ses yazılımlarını ekledi. Benzersiz 2.1 kanal stereo ses sistemi ile birleştiğinde bu çözüm hem son derece temiz bir ses çıkışı, hem insan seslerinde berraklık, hem de ses efektlerinde üstün kalite sunarak MSI’ın yıllardır sunduğu üstün ses kalitesini bir üst seviyeye taşıyor!

MSI GS70 Stealth Teknik Özellikler

  • Model: GS70 Stealth
  • İşletim Sistemi: Windows 8
  • LED Geriden Aydınlatma: 17.3″, Parlamayı önleyici ekran
  • İşlemci: 4. Nesil Intel Core i7 işlemci
  • Bellek: 2 x DIMM DDR3-1600 (max 16GB)
  • Grafikler: GeForce GTX 765M / GDDR5 2GB
  • Depolama Kapasitesi: 2 x SSD ile Super RAID+ 2.5” HDD
  • Klavye: Keyboard by SteelSeries, tam renkli, geriden aydınlatmalı
  • USB 3.0: 4 adet
  • Kart Okuyucu: SD(XC/HC) / MMC
  • Görüntü Çıkışları: Mini DisplayPort 1.2 x2, HDMI 1.4 x1, Mikrofon/Kulaklık/Line in, 1/1/1
  • Ses: Audio Boost /Sound Blaster Cinema
  • LAN/WiFi: Killer Doubleshot LAN/WiFi, Bluetooth 4.0
  • Hoparlör: Üst sınıf 2.1 kanal ses
  • Web kamera: HD (30fps@720p)
  • Batarya: 6 Hücreli 60W/h Li-Ion
  • Boyutlar: 418.5 x 287 x 21.8 mm
  • Ağırlık: 2.65 kg (batarya dahil)