Anasayfa Haber HTC, One Max’i Duyurdu!

HTC, One Max’i Duyurdu!

HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.
HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.
HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.
HTC One ailesine yeni bir üye geliyor.

HTC, One serisinin yeni telefonunu resmen duyurdu.

HTC, One serisinin yeni üyesini duyurdu. HTC One Max, adıyla duyurulan telefonun kendi parmakizi sensörü var. HTC, böylece Apple’ın gittiği yoldan ilerlemiş olacak.

HTC’nin yeni telefonunun parmakizi teknolojisine sahip olacağı yönünde söylentiler çıkmıştı. Firma bu söylentilere bir dur diyerek, resmi açıklamayı yapmış oldu. HTC One Max, 5.9-inçlik ekrana sahip ve 1080p çözünürlük sağlıyor.

One Max’de, iPhone 5S’ten farklı olarak parmakizi sensörü telefonun arkasında bulunacak. Benzer şekilde Motorola Atrix 4G’nin de arkasında parmakizi sensörü bulunuyordu. Bu kullanıcılar için daha kolaylık sağlayabilir.

Cihazın diğer teknik özellikleri arasında 1.7 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci bulunuyor. 16 GB ve 32 GB olmak üzere 2 farklı modeli piyasaya çıkacak. 2 GB RAM kapasitesi olan HTC One Max, 4G bağlantı noktasını da destekleyecek. Orijinal One telefonunda bulunan Ultrapixel teknolojisi yeni telefonda da bulunacak.

Fiyatı hakkında henüz bir açıklama yok. Ancak Galaxy Note III’ün domine etti bir piyasada bu telefonun da fiyatının ucuz olacağını pek sanmıyoruz.