Anasayfa Haber Xperia Deneyim Alanları İle Xperia Z1’i Yakından İnceleyin!

Xperia Deneyim Alanları İle Xperia Z1’i Yakından İnceleyin!

Xperia Ailesi

Sony Mobile, Xperia ürün yelpazesini deneyim alanına taşıyor!

Sony’nin en iyisi Xperia Z1 ve en iyi iş ortağınız Xperia Z Ultra hafta sonunda Xperia deneyim alanlarında ziyaretçilerini teknolojiyi keşfetmeye çağırıyor. Tüketiciler 26 ve 27 Ekim tarihlerinde Kanyon Alışveriş Merkezi’nde kurulacak Xperia deneyim alanında Xperia Z1’in üstün kamera özelliklerini, yepyeni akıllı sosyal kamera uygulamalarını ve tüm Sony ekosistemini bizzat deneyimleme fırsatı bulacak. Xperia deneyim alanı 2 ve 3 Kasım tarihlerinde de İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde olacak.

Teknolojiyi eğlence ile birleştiren Xperia akıllı telefonlarını ev ya da ofis ortamında kullanma hissini yaşatacak Xperia deneyim alanında ziyaretçileri birbirinden farklı sürprizler de bekliyor.

Profesyonel bir kameradan çekilen profesyonel fotoğraflar!

Xperia deneyim alanında, ziyaretçileri profesyonel fotoğrafçıların elinden çıkan profesyonel fotoğraflar bekliyor. Fotoğraf çekmenin tüyoları hakkında da bilgi alabilecek teknoloji severler, çekilen fotoğraflarına anında sahip olabilecek.

Teknoloji severler ayrıca, Social Live ile yaşadıkları anı Facebook hesaplarından canlı yayınlayabilecek, alandaki fotoğrafları Xperia Z1 ile keşfedecek ve NFC ile tek dokunuşla Sony ekosistemine adım atacak.

Sony ekosisteminin sihirli dünyası!

Sony’nin akıllı saat ailesinin son üyesi Sony SmartWatch 2, Akıllı Bluetooth Kulaklık ve teknoloji harikası taşınabilir lens QX10 gibi ekosistemin diğer üyelerinin de yer alacağı Xperia deneyim alanında ziyaretçiler, ayrıca Xperia ailesine yeni katılan dünyanın en ince ve geniş full HD ekranına sahip, en iyi iş ortağınız olacak Xperia Z Ultra’yla da yakından tanışma fırsatı yakalayacak.

Xperia Deneyim Alanı

Xperia Deneyim Alanı – Etkinlik Ajandası:

26-27 Kasım 2013: Kanyon Alışveriş Merkezi

2-3 Kasım 2013: İstinye Park Alışveriş Merkezi