Anasayfa Oyun Battlefield 4, Uygun Fiyatla Playstore’da

Battlefield 4, Uygun Fiyatla Playstore’da

battlefield-4

Popüler FPS oyunu Battlefield 4, uygun fiyatı ve TTNet’lilere özel taksit imkanıyla Playstore’da ön siparişte!

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Battlefield 4’ün piyasaya sürülmesine sadece saatler kaldı. Pek çok oyuncu çoktan oyununu ön sipariş etti ve ön yükleme işlemine başladı. Oyunu ön sipariş edip ücretsiz China Rising ek paketine sahip olmak isteyen ülkemiz oyuncuları da henüz geç kalmış sayılmaz.

Oyunu ön sipariş etmek ve erkenden savaşa dahil olmak isteyen oyuncular için ülkemizde Playstore alternatifi bulunuyor. Battlefield 4, Playstore’da %20 indirim ile 96 TL üzerinden ön siparişte. Üstelik TTNet’liler, oyunu fiyatını faturalarına yansıtıp 12 taksitle Battlefield 4’e sahip olabilecek. Ayrıca 1 Kasım’da ülkemizde piyasaya sürülecek olan oyuna beklemeden başlamak için, oyunun piyasaya sürülmesinden önceki 24 saat boyunca oyuncular ön yükleme yapabilecek.

Multiplayer arenada avantajlı olmak, ayrıca gelecek olan ek paketlere erkenden ve ücretsiz sahip olmak isteyen oyuncular için Battlefield 4: Premium üyeliği de Playstore’da ön siparişte. Bütün ek paketlere iki hafta önceden erişim imkanı sağlayan Premium için Battlefield severler 90 TL’ye Playstore’dan Premium üyelik satın alabilecek.

Battlefield 4’ü uygun fiyata Playstore’dan satın almak içi tıklayınız.