Anasayfa Haber Cooler Master 3 Yeni Gaming Ürününü Tanıttı

Cooler Master 3 Yeni Gaming Ürününü Tanıttı

CM Storm Logo

Cooler Master, CM Storm markasına ait 3 yeni gaming ürünü tanıttı.

Cooler Master, CM Storm Ceres-300 ve Ceres-500 oyuncu kulaklıklarını duyurdu. Her 2 kulaklık modeli de oyunculara ihtiyaçları olan güçlü sesleri sunuyor.

Sürükleyici, rahat, nefes alabilir yastıklar

Geniş 40mm sürücü ünitesi Ceres-300 and Ceres-500’in gürleyen sesinin sebeplerinden biri. Oyunlarda, müzik dinlerken, film izlerken, internette konuşurken mutlak ses netliğine sahip olursunuz.

Ceres-300

Ceres-300

Ceres-400’ü izleyen Ceres-300 daha aerodinamik bir yapıya sahiptir ve daha parlak bir görünümü var. Kalın kulaklık yastıkları ve ayarlanabilir kafa bandı sayesinde istediğiniz rahatlıkta oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Güçlü 40mm sürücü ünitesi sayesinde yüksek kaliteli gürleyen bir ses sağlar. Çıkarılabilir esnek ve çok yönlü mikrofon takım arkadaşlarınız ile açık ve yakın bir iletişim sağlar.

Ceres-500

Ceres-500

The Ceres 500, CM Storm’daki konsol oyunları ve PC oyunlarında kullanılabilen ilk kulaklıktır. Ceres-500 Konsol ve PC modu arasında bir geçiş. sunar. The Ceres-500 kulağı tam kapsayacak şekilde dizayn edilmiştir. Nefes alabilir kulaklıklar büyük bir rahatlık sağlamanın dışında aynı zamanda dışarıdan gelen sesleri de önler. Katlanabilir, döner kulaklık tasarımı oyunculara LAN partilerde veya savaşlar arasındaki duraklamalar sırasında daha kolay depolama ve taşıma sağlar. 40mm sürücü ünitesi ile eşleştirilmiş bir dahili amplifikatör oyunculara bir maçta rekabet avantajı sağlayabilecek derin, tam kapsamlı ve gürleyen bir ses yaratır.

Ceres-300 ve Ceres-500, Adrenalin patlaması ve profesyonel oyun arenası ihtiyacı olan oyuncuların seçimi.

Alınabilirlik

The Ceres-300 and Ceres-500 kulaklıklar kasım ayında Avrupada satışta olacak olup, son kullanıcı fiyatları yaklaşık şu şekildedir; Ceres 300 29 Euro, Ceres 500 59 Euro.

QuickFire XT

QuickFire XT

Cooler Master, uzun zamandır beklenen Quick Fire Rapid’ın tam 104 tuşlu kardeşi, mekanik klavyesi QuickFire XT’yı duyurdu. QuickFire Rapid kullanıcılarının gönüllerinde that kuran aynı sağlam yapıya sahip olann QuickFire XT oyuncuları bir kez daha etkileyecektir.

Şık, rahat ve Dayanıklı

Düzgün ve temiz estetiğe sahip, Quickfire XT lazer işaretli tuş başlıkları ve parlak olmayan mat bir görünüş içerir. Bu özellikler ekstra klavye tuşları ile (bir anahtar çektirmesi dahil) tamamlanmaktadır. USB modunda 1ms bir tepki süresi, oyunculara video oyunlarında değişen manzarada gezinmek için gerekli bir tutarlılık sağlamaktadır. Windows tuşu ‘oyun’ modunda devre dışı bırakılabilir böylece oyuncular yanlışlıkla bu tuşa basıp oyunu minimize etmekten korunurlar. Multimedya kısayol tuşları, ortamın kolaylıkla kontrol edilebilirliğini sağlamak için kullanılabilir. QuickFire XT’yi PS/2 modunda kullanlar, N Rollover (NKRO) tuşu ile klavye üzerinde istedikleri kadar tuş aktif edebilirler

Yüksek kalite Cherry MX anahtarı

QuickFire XT, en iyi mekanik donanımı sunan Cherry MX anahtarını kullanır. Bu, QuickFire XT’in neredeyse sıfır gecikme ile tepki verme süresini çabuklaştırır ve sert tuşa basmaları gereksiz kılar. Cherry MX Anahtarlar maksimum dayanıklılık için çelik levha ile klavyeye monte edilmiştir. QuickFire XT mekanik klavyeyi kullanarak FPS, MMO, RTS, ve diğer oyunlardaki performasınızı arttırabilirsiniz.

Sorunsuz Seyahat

Sadece birlikte gelen örgülü USB kablosunu çıkartarak ve saklayarak kolaylıkla seyahat.edebilirsiniz. Quickfire XT her zaman kendisini süper-ince gövdeli bir partner olarak yolculuğa hazır hale getirmektedir, ergonomic kullanıcı dostlu yapısıyla taşınmaya diğer birçok mekanik klavyeden daha uygundur.

The QuickFire XT 79 Euro son kulanıcı fiyatıyla raflardaki yerin kasım ayında alacaktır.