Anasayfa Haber Samsung HomeSync, Kişisel Bulut Hizmeti ve Bağlantılı Eğlence Deneyimi Sunuyor

Samsung HomeSync, Kişisel Bulut Hizmeti ve Bağlantılı Eğlence Deneyimi Sunuyor

Samsung Homesync

Samsung HomeSync, sizin için her şeyden önemli olan içerikleri korumanızı ve dilediğiniz zaman içeriklerinize Galaxy cihazlarınızdan ulaşmanızı sağlıyor.

Samsung Electronics, Samsung HomeSync’in tüketiciyle buluşmaya hazır olduğunu açıkladı. Tüm ailenin sahip olduğu dijital içerikleri korumaya yetecek büyüklükte depolama kapasitesi sağlayan ev içi merkezi bir çözüm olan Samsung HomeSync, tüm duyulara hitap eden büyük ekran televizyon eğlencesi ve alışılmış özelliklerin yanı sıra yeni ve daha akıllı Android kullanıcı deneyimiyle yepyeni bir HDTV keyfi sunuyor.

“HomeSync ile kıymetli anlarınızı koruma kaygısıyla yedeklemeye daha az zaman harcayacak ve kalan zamanınızda yeni güzel anlar yaşacaksınız” diyen Samsung Electronics BT & Mobil İletişim CEO’su ve Bölüm Başkanı JK Shin şöyle konuştu: “Artık, Samsung GALAXY cihazınızdan televizyonunuzu kullanarak videolarınızı görüntüleyebilir ve de tüm ailenizin görebilmesi için fotoğrafları geniş ekrana yansıtabilirsiniz. Ailenizle birlikte geçireceğiniz bu zaman, elinizdeki içeriği düzenlemek ve depolamak için harcayacağınız zamandan çok daha önemlidir.”

İçeriğinize her yerden, her zaman erişin

HomeSync, 1 TB’lık özel depolama alanı sunuyor. Bu alan, 82 yıl boyunca günde 10 adet fotoğraf ya da 10 yıl boyunca her gün çektiğiniz beş dakikalık bir videonun tamamını saklayacak bir büyüklüğe denk. Homesync, en fazla sekiz kullanıcı ve her bir kullanıcı için beş cihazı destekliyor, ayrıca her kullanıcıya kişisel ve özel bir klasör sunuyor. Kullanıcılar, mobil cihaz üzerinden Samsung Link uygulamasını kullanarak herhangi bir kayıtlı cihaz üzerinde bulunan görüntü, müzik, video, belge ve diğer dosyalara ulaşabiliyor. HomeSync’e yükleme yapmak için sadece yüklemek istediğiniz içeriği telefonunuzdan seçmeniz ve HomeSync ikonuna tıklamanız yeterli.

Mobilden TV’ye içerik yayını

HomeSync’in Android Medya Merkezi’ni kullanarak mobil oyunlar, video, müzik gibi içerikleri oynatabilir veya evdeki televizyonunuzdan fotoğraflarınıza bakabilirsiniz. GALAXY mobil cihazınızdaki içeriği, full HD olarak televizyonunuza yansıtabilirsiniz. Kullanıcılar, mobil cihazlarını uzaktan kumanda olarak kullanabilir ve popüler oyunlar, YouTube ve hatta web tarayıcısı gibi Android uygulamalarını televizyon ekranlarında görüntüleyebilirler.

Samsung HomeSync, önce ABD’deki, daha sonra da tüm dünyadaki perakende satış noktalarında tüketicilerle buluşmayı bekliyor.

Cihazla ilgili daha fazla bilgi ve multimedya içerik için http://www.samsungmobilepress.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung HomeSync Ürün Özellikleri:

İşlemci

1.7GHz Çift Çekirdekli

Bellek

2GB RAM + 8GB Flash Hafıza+ 1TB HDD (*Kullanilabilir alan 910GB)

Bağlantı

LAN

Gigabit Ethernet

WiFi

802.11 b/g/n 2.4GHz & a/n 5GHz, HT40 2×2 MIMO Channel Bonding

Bluetooth

V4.0

Arayüz

USB 3.0

Harici USB I/F Bağlantı (x2)

Micro USB

PC Bağlantısı 11pin mUSB (x1)

HDMI çıkışı

Destek (HDMI1.4)

Optik Ses

Ses Hoparlör Bağlantısı

Kodek

Video

H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX

Ses

MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, WMA 9std/10pro/Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, Wav, Mid, AC-3, DTS

DRM

HDCP 1.3/2.1, Playready, Widevide, Trustzone