Anasayfa Oyun Call Of Duty: Ghosts, Playstore’da Satışta!

Call Of Duty: Ghosts, Playstore’da Satışta!

ghosts

Popüler FPS serisinin son ayağı Ghosts, TTNet’lilere özel 12 taksit avantajıyla Playstore’da

2003 yılından beri her yıl bir oyun konseptiyle yeni bir oyunu çıkan popüler FPS serisi Call of Duty’nin son oyunu Ghosts çıktı. Modern Warfare serisini oyun piyasasına kazandıran Infinity Ward tarafından geliştirilen FPS oyunu, Playstore üzerinden temin edilebiliyor. 132 TL fiyat etiketi ile satışta olan oyunu 12 taksitle almak da mümkün.

Uzun yılların ardından geliştirilen yeni grafik motoru ile hazırlanan Call of Duty: Ghosts, grafik açısından önceki serilere göre büyük bir gelişme göstermiş durumda. Standart FPS kullanımının yanı sıra, Ghost’ta yer alan yardımcı köpeklerin yönetilmesi de oyuna katılan yenilikler arasında.

Call of Duty: Ghosts’un standart sürümünün dışında, Playstore üzerinden 240 TL’ye Digital Hardened Edition’u da alınabiliyor. Oyunu satın alan kullanıcılar ise, 108 TL’ye satılan Season Pass’i alıp Digital Hardened Edition’un özelliklerine erişebilmekte.

Call of Duty: Ghosts’un hikayesi

Büyük çaplı bir yıkımın 10 yıl sonrasında ülkenin sınırları ve küresel güçlerin dengesi sonsuza kadar değişmiştir. Artık bir süper güç değildir, ekonomisi ve devleti kül olmuştur, ülkenin bir zamanlar kudretli olan ordusu tamamen dağılmamak için mücadele vermektedir.

Ülkenin Özel Operasyon güçlerinden geriye kalan, “Ghosts” olarak bilinen gizemli bir grup, teknolojik olarak üstün durumdaki yeni bir küresel güç ile savaşmaktadır.

Call of Duty: Ghosts’u Playstore üzerinden satın almak için tıklayınız.

Call of Duty: Ghosts – Season Pass’i Playstore üzerinden satın almak için tıklayınız.

Call of Duty: Ghosts – Digital Hardened Edition’ı Playstore üzerinden satın almak için tıklayınız