Anasayfa Haber ASUS’tan MeMO Pad HD 7 Kazanma Fırsatı Yakalayın!

ASUS’tan MeMO Pad HD 7 Kazanma Fırsatı Yakalayın!

Asus Memo Pad HD 7

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda ASUS standına gelenler arasından iki kişi gün içerisinde düzenlenen yarışmalarla her gün birer MeMO Pad HD 7 kazanma şansı yakalayacak!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı bu yıl 7-14 Kasım tarihleri arasında İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri’de düzenleniyor. ASUS yine bu fuarın teknoloji sponsoru ve daha önce İstanbul’da düzenlediği, katılımcılardan büyük ilgi gören Candy Shop etkinliğini İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen Akare Fuarı’ndaki standında yeniden düzenlemeye hazırlanıyor! Kayseri de ise ASUS standını ziyaret edenler arasından yapılan çekilişle iki kişi ASUS MeMO Pad HD7 kazanma fırsatı yakalayacak!

ASUS Candy Shop nedir?

ASUS’un “Candy Shop” etkinliği için geliştirdiği zenginleştirilmiş gerçeklik oyununda amaç, gökten düşen şekerleri MeMO Pad HD 7’nin kamerası ile yakalayıp en yüksek puanı toplamak. En yüksek puanı toplayanlar Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda ASUS’un yeni MeMO Pad HD 7 tabletlerinden kazanabilecek.

İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda herkes ASUS Candy Shop’ta hem eğlenecek, hem de en renkli MeMO Pad HD7’lerin sahibi olma fırsatını kazanacak. Kayseri’de düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Günü’nde ise MeMO Pad HD 7 heyecanı çekilişle yaşanacak!

AKARE Yurtdışı Eğitim Fuarı bu yıl 4 ilde düzenleniyor

ASUS’un teknoloji sponsoru olduğu Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı bu yıl 7 Kasım’da İzmir Hilton Oteli’nde (saat: 15:00-20:00), 9 ve 10 Kasım tarihlerinde İstanbul Hilton Oteli’nde (saat: 13:00-18:00), 12 Kasım’da Ankara Sheraton Oteli’nde (saat: 15:00-20:00) ve 14 Kasım’da Kayseri Hilton Oteli’nde (saat: 15:00-20:00) düzenlenecek.

ASUS, Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda her gün iki kişiye olmak üzere, toplam 10 kişiye ASUS MeMO Pad HD7 hediye edecek.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’yla ilgili daha geniş bilgiyi akare.com.tr adresinden edinebilir, ASUS MeMO Pad HD 7’yi asus.com adresinden daha yakından inceleyebilirsiniz.