Anasayfa Haber Galaxy Nexus’a KitKat Güncellemesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı!

Galaxy Nexus’a KitKat Güncellemesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı!

galaxy nexus

Galaxy Nexus kullanıcıları, en son Android sürümü KitKat’ı telefonlarında görmek için imza kampanyası başlattı.

Nexus 5’in tanıtılması ile birlikte gözler Android’in 4.4 sürümü olan KitKat’a kaydı. Bu yeni güncellemeyi hangi cihazların alıp almayacağı da neredeyse kesinleşti. Yeni telefonların birçoğu bu güncellemeyi desteklerken, güncellemeyi bekleyen bazı telefonlar için kötü haber verildi. Galaxy Nexus da bu listenin içinde ancak bu durum yakında değişebilir.

Galaxy Nexus kullanıcısı Max Duckwitz, Change.org adresi üzerinden yeni bir imza kampanyası başlatarak Galaxy Nexus kullanıcılarının isteğini Google’a duyurmaya kararlı. Google’ın kendi akıllı telefonu olan Galaxy Nexus’un KitKat güncellemesini almamasına tepki gösteren telefon kullanıcıları ise şimdiden 18,000‘i aşkın imza ile Duckwitz’e destek oluyor.

Galaxy Nexus 2 yıldan fazla süredir piyasada ve bu yüzden Google’ın 18 ay destek süresini aşmış durumda. Duckwitz, sırf bu yüzden Galaxy Nexus’un gözardı edilmesinin doğru olmadığını ve cihazın bu güncelleme için yeterli olduğunu belirtiyor. Galaxy Nexus’un henüz bir yıl önceye kadar Google Play mağazasında satıldığını hatırlatan Duckwitz’e göre Galaxy Nexus, Nexus 4’e göre daha güvenilir bir telefon.

Duckwitz, imzalar 17,500 sınırını geçtiği için imzaları Google’ın Android yetkilisi Sundar Pichai‘ye göndereceğini açıkladı ve şu notu ekledi:

Galaxy Nexus kullanıcıları ve destekçileri olarak Google’dan şunu istiyoruz: Galaxy Nexus’u son bir kez güncelleyin ve bize KitKat güncellemesini verin. Apple olmayın!

Galaxu Nexus kullanıcılarına destek olup imza atmak için tıklayınız.