Anasayfa Haber Moto G, 13 Kasım’da Tanıtılacak

Moto G, 13 Kasım’da Tanıtılacak

Moto G'nin çıkış tarihi resmiyet kazandı.
Moto G'nin çıkış tarihi resmiyet kazandı.
Moto G'nin çıkış tarihi resmiyet kazandı.
Moto G’nin çıkış tarihi resmiyet kazandı.

Motorola’nın bütçe dostu telefonu Moto G, 13 Kasım’da görücüye çıkacak.

Artık Google’ın kanatlarının altında çalışan Motorola, Moto G için yeni bir tanıtım afişi hazırladı. Afişe göre Moto G, 13 Kasım günü ortaya çıkacak. İlk bilgilere göre Moto G, küresel çapta satışa sunulacak. Ancak dağıtımın peyderpey yapılması bekleniyor. Çünkü, Ağustos ayında pazara sürülen Moto X, sadece ABD pazarına sunulmuştu.

Motorola, Moto G’nin teknik özellikleri hakkında henüz detaylı bilgi vermedi. Şu an elimizde sadece sızıntı görüntüler ve söylenti haberler var. Söylentilere göre Moto G’nin 4.5-inçlik ekranı olacak. 720p çözünürlük sağlayan ekran 329ppi kalitesinde görüntü sağlayacak. Haliyle Android 4.3 işletim sistemini kullanacak. Henüz bir açıklama yok; ancak telefon Android 4.4 sürümüne de güncellenebilir.

Moto G içerisinde, 1.1GHz hıza sahip Qualcomm işlemci bulunacak. 8 GB’lık hafıza sahip olacak olan telefonun kaplaması su geçirmeyecek tarzda dizayn edilebilir. 5 Megapiksel arka, 1.2 Megapiksel ön kameraya sahip Moto G’nin 1.950mAh bataryası olacak. Bu da telefonunun en önemli artılarından biri olabilir.

Söylentilere göre telefonun fiyatının 135 Sterlin (Yaklaşık 450 TL) olacağı düşünülüyor.