Anasayfa Haber Rosh Online Yenilendi!

Rosh Online Yenilendi!

Rosh Online

Ignited Games’in strateji oyunu Rosh Online yeniliklerle Dönüyor!

Rosh Online strateji oyununda büyük yenilikler yapılacağını açıklayan Ignited Games CEO’su Peter Kang, Son Destan oyununu oynamış olanlar ile oyuna yeni katılanlar için, yeni ve heyecan veren özelliklerin eklendiğini belirterek, oyun kalitesinin daha da yükseldiğini oyun severlerle paylaştı.

Dünyaca ünlü strateji oyunu Rosh Online’da büyük yenilikler yapılacağına dikkatleri çeken İgnited Games CEO’su Peter Kang, eklenecek yeni bir server ile Son Destan oyununu oynamış olanlara ve yeni oyunculara açık olan bu yenilikleri kutlamak amacıyla etkinlikler düzenlemeyi, hem oyunculara, hem de internet kafelere ödüller dağıtacağını belirtti.

Rosh Online’da Yeni ve Heyecan Verici Özellikler

Daha önceden Son Destan oyununu oynamış olanlar ile oyuna yeni katılanlar için yeni ve heyecanlı özellikler geleceğini vurgu yapan Peter Kang, oyun kalitesindeki artışın yanı sıra oyun mekaniği, yeni sistemler ve yeni bir PvP zindanı (dungeon) ekleneceğini açıkladı.

+Cafe üyesi olan kafelere ve oyuncularına ödüller dağıtılacak

Rosh Online

Rosh Online oyununun +cafe sistemine dâhil olacağının altını çizen Kang, “+Cafe üyesi kafelere ve oyunu oynayanlara, ekstra ödül, bonus eşya ve puanlar vereceğimizi belirtmek isteriz. Tüm bu yenilikleri kutlamak amacıyla büyük etkinlikler düzenleyerek, hem oyuncularımıza hem de İnternet kafelere ödül dağıtmayı planlıyoruz” dedi.

Bu etkinlik süresinde daha çok oyun oynayan eski ve yeni oyuncuların değerli hediyeler kazanacağı müjdesini veren Peter Kang, ayrıntılı bilgi edinmek ve etkinlik takvimini öğrenmek isteyenlerin ignitedgames.com sitesine başvurabileceklerini açıkladı.