Anasayfa Haber Toshiba’dan Notebook ve Tablet Satellite W30Dt

Toshiba’dan Notebook ve Tablet Satellite W30Dt

Toshiba W30Dt

AMD Teknolojisi ile Donatılmış Yeni 2’si Bir Arada Toshiba Notebook ve Tablet Satellite W30Dt tanıtıldı.

Dünyanın en canlı görsellerini sunmak üzere tasarlanmış AMD APU’ların sunduğu avantajları Satellite W30Dt ile daha yakından deneyimleyin. Uzun pil ömrünün yanı sıra, hafif tasarımdaki eşsiz performans ile AMD tabanlı sisteme sahip olan Toshiba ikisi bir arada tablet ile her türlü ekstra avantajın keyfini sürün. Farklı amaçlara ve kullanım yerlerine yönelik tek bir cihaza sahip olmanın rahatlığını arayan kişiler için ideal olan Satellite W30Dt; dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye ve laptop modunda geniş depolama kapasitesi ile birlikte tam performans sunuyor.

Ekran çıkarıldığında, 33,8cm (13,3″) boyutunda çoklu dokunmatik bir tablete dönüşerek kullanıcılara geniş görüntüleme alanıyla, 500GB HDD ile ortalama bir tabletten daha fazla dahili alan ve en sevdikleri içerikleri saklayabilmeleri için ekstra depolama alanı sağlıyor.

Tablette bulunan 500GB sabit disk, iş dökümanları ve eğlence içerikleri için bol miktarda depolama alanı sunarken, dahili 4GB DDR3L ise yüksek hızda performans gösteriyor . Tek bir dayanıklı cihazın sahip olduğu gibi kompakt bir biçimi olan bu 2’si bir arada bilgisayar Toshiba’nın izlerini taşıyor; diğer Toshiba dizüstü bilgisayar ürünlerinde de bulunan ayırt edici ve yüksek kaliteli tasarımı yansıtıyor.

AMD AllDay Gücü

Toshiba Satellite W30Dt AllDay Gücüyle fişi takmaksızın saatlerce internette gezinerek, oyun oynayıp, popüler videoları izleyebilin diye, ultra düşük güç tüketimine sahip AMD A4-APU serisi işlemciler veya AMD Radeon HD 8180 ekran kartının fansız modeli ile donatıldı.

Standart bir dizüstü bilgisayarın işlevselliğini ikiye katlayan Satellite W30Dt ekranı, on parmakla dokunuşu destekleyen kapasitif dokunmatik teknolojisi sayesinde oyunlar ve diğer dokunmatik temelli uygulamalarla çok yönlü bir bilgisayar-tablet deneyimi sunuyor. Ayrıca video kalitesi, tabletin arka aydınlatmasını ortama göre otomatik olarak ayarlayan, ortam ışığı sensörleri sayesinde daha da artıyor. Rahatlık, büyüleyici kesintisiz eğlence ve üstün çoklu görev performans için AMD APU ile donatılmış Toshiba Satellite W30Dt hayal ettiklerinizi, hayata geçiriyor.

Toshiba Satellite W30Dt:

  • Fansız AMD Radeon HD 8180 ekran kartı ile AMD A4-APU serisi
  • 10 parmak destekli dokunmatik kapasitif 13,3″ HD IPS ekran
  • 500GB’a varan HDD
  • 4GB DDR3L
  • Klavye bağlantıları: USB Uyku ve Şarj özelliği ile 1x USB 3.0
  • DTS Studio Sound ile yüksek kaliteli stereo hoparlörler
  • Entegre mikrofon ile HD webcam
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1