Anasayfa Haber Moto G’nin Fiyatı Ortaya Çıktı

Moto G’nin Fiyatı Ortaya Çıktı

Moto G'nin fiyatına ilişkin detaylar ortaya çıktı.
Moto G'nin fiyatına ilişkin detaylar ortaya çıktı.
Moto G'nin fiyatına ilişkin detaylar ortaya çıktı.
Moto G’nin fiyatına ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Motorola’nın Avrupa pazarına giriş yapacak akıllı telefonunun fiyatı ortaya çıktı.

Moto G, Motorola’nın Google tarafından satın alınmasının ardından çıkaracağı ikinci akıllı telefon olacak. Firma Moto X ile ABD pazarında yeni bir başlangıç yapmıştı. Geri bildirimler ise oldukça olumluydu. Motorola henüz mobil pazarında yüksek paya sahip olmasa da, emin adımlarla yükselecek gibi gözüküyor.

Moto X’in sadece ABD piyasasına özgü olması, Avrupa’lı kullanıcıların canını sıkmıştı. Firma çok gecikmeden benzer ancak daha iyi performans sergileyen yeni bir telefonun Avrupa pazarına gireceğini açıklamıştı. Android işletim sistemine sahip Moto G’nin 13 Kasım’da tanıtılması bekleniyor. Detayları henüz belli olmasa da söylentiler gittikçe artıyor.

Amazon UK sayfasında Moto G’nin fiyatına ilişkin bilgiler açıklandı. Telefon Amazon UK sayfasından ön sipariş verilerek satın alınabiliyor. Moto G Birleşik Krallık pazarı için 159.99 Sterlin etiket fiyatıyla giriş yapacak.

DVX/XT1032 kod adıyla bilinen Moto G’nin 4.5-inçlik bir ekranı bulunuyor. Dört çekirdekli işlemcisi ile yüksek bir performans sergileyeceği düşünülüyor.

Motorola’nın yeni telefonu 13 Kasım’da Londra’da tanıtacağı açıklanmıştı.