Anasayfa Haber Motorola Moto G Resmen Duyuruldu!

Motorola Moto G Resmen Duyuruldu!

moto-g

Motorola’nın uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Moto G resmen tanıtıldı. İşte Moto G ve genel özellikleri:

Motorola uzun süren sessizliğini, bugün Moto G ile bozdu. Orta seviye bir fiyat için üst seviye bir telefon profili çizen Moto G, bugün düzenlenen Motorola etkinliğinde tanıtıldı. Şimdilik sadece belirli bölgelerde satışa sunulacak olan Moto G, 8GB ve 16GB olmak üzere iki farklı sürümle piyasaya sürülecek.

Kendinden önce gelen Moto X’in aksine Moto G, 1.2 GHz‘lik hıza sahip dört çekirdekli işlemciyi bünyesinde barındırıyor. 4.5 inçlik ekranı 720p çözünürlükle desteklenen Moto G, 329ppi değeri ile kendi fiyat aralığındaki en iyi görüntü kalitesini sunuyor. Bu sistemi çalıştıracak pil ise 2070 mAh gücünde.

İşin yazılım kısmında Moto G, Android 4.3 yüklü olarak geliyor. Motorola, cihazın Android 4.4 KitKat sürümüne güncelleneceğine dair güvence verdi. Ayrıca 65GB‘lık Google Drive kapasitesi, Moto G kullanıcılarına hediye olarak sunulacak. Kamera açısında ise yeni cihaz çıtayı biraz düşürüyor. Moto G, 5MP arkada ve 1.3MP önde olmak üzere iki kamera ile birlikte geliyor.

Moto G’nin asıl bombası ise fiyat kısmında. Cihazın 8GB’lık sürümü $179 fiyat etiketiyle satışa sunulurken, 16GB’lık sürümü $20 ilave ile $199 üzerinden satışa sunuluyor. Moto G, dört çekirdekli işlemcisi ve 4.5 inçlik 720p ekranı ile bu fiyat aralığındaki en iyi telefonlardan biri olmaya aday.

Moto G, canlı renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Mor ve turkuaz gibi her akıllı telefonda göremeyeceğimiz renk seçenekleri sunan Moto G, tasarım açısından Moto X gibi kişiselleştirilebilir olacak. Bugünden itibaren Brezilya’da satışa sunulacak olan cihazın Avrupa ve Amerika çıkış tarihi net olarak belli olmasa da, ilerleyen haftalarda dağıtımına başlanacağı biliniyor.