Anasayfa Haber Samsung F9000 Serisi İle Sıradışı Bir TV Deneyimi

Samsung F9000 Serisi İle Sıradışı Bir TV Deneyimi

F9000 UHD TV Samsung

F9000 Serisi, minimal tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile benzersiz bir görüntü deneyimi sunuyor.

Samsung Electronics, UHD TV’lerinde hayal ile gerçeği bir potada eritiyor. Zengin bir içerik, görselliği büyüleyici bir gösteri, vahşi doğanın cazibesi, en popüler dizilerin eğlencesi, sevdikleriniz ile birlikte sinema keyfi; Samsung’un yeni 55 ve 65 inç UHD TV’leri F9000 Serisi ile keyifli bir deneyime dönüşüyor.

Samsung F9000 Serisi aynı zamanda, UHD olmayan içerikleri de UHD’ye uyumlu hale getirerek görüntü deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 4 aşamalı görüntü yükseltme teknolojisi, içeriğiniz ne olursa olsun; tüm içeriklerinizi UHD çözünürlükte izlemenizi sağlayarak, çok daha gerçekçi bir deneyim sunuyor.

Sıra dışı bir TV deneyimine hazır olun

Yeni F9000 serisi, ormandaki küçük bir dalın kıpırdayışı, uzak diyarlardan yolculuk yapan egzotik bir kuşun kanatlarındaki renklilik gibi küçük detayları keşfetmeniz için tasarlandı.

Samsung F9000 Serisi modelleri; sadelik ve şıklığın birleşimi, sofistike detaylar ve pürüzsüzlük hissi ile tasarımda ilham verici minimalizmi evinize getiriyor. Kusursuz görüntü kalitesi, canlı renk performansı ve yeni işlevsel özellikleri ile TV keyfi, Samsung UHD TV F9000 Serisi ile yeni bir boyut kazanıyor. Samsung UHD TV’nin dört kat daha fazla çözünürlüğe sahip görüntü ve ses kalitesi ile, belgesel izlerken kendinizi bir anda vahşi doğanın içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Samsung UHD TV’lerde yer alan “Quadmatic Görüntü Motoru” özelliği; siyahların daha derin, görüntülerin daha parlak ve detayların daha net olmasını sağlıyor.

Her zevke hitap eden zengin içerik dünyası

Samsung’un mobil ürünler tecrübesinden hareketle geliştirilen yeni Smart Hub navigasyon deneyimi, Samsung’un akıllı telefon ve tabletlerini anımsatıyor. Samsung Smart Hub’ın sade, net, sezgisel ve dinamik menü panelleri sayesinde, içeriği istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Bu özellik aynı zamanda Fotograf-Video, Müzikler ve Sosyal Medya Hesaplarının kullanımını içeren Smart Hub Panallerini, çok daha rahat ve eğlenceli bir şeklide kontrol etmenizi sağlıyor.