Anasayfa Haber WP8 İçin My Server 2012 R2 Uygulaması Sunuldu

WP8 İçin My Server 2012 R2 Uygulaması Sunuldu

My Server 2012 R2 Windows Phone 8 Uygulama

 

Microsoft, Windows Phone 8 için Windows Server 2012 R2 Essentials’ı uzaktan yönetebilen bir uygulama çıkardı.

Çoğu kullanıcı Windows Phone 8 için Windows 8.1’i uzaktan yönetebilen bir uygulama beklerken, Microsoft, Windows Server 2012 R2 Essentials işletim sisteminde kullanıcıların işlemleri ve görevleri zuaktan yönetebilecekleri bir Windows Phone uygulaması çıkardı.

Söz konusu uygulamanın ismi ise My Server 2012 R2. Kullanıcılar bu uygulamayı Windows Phone mağazasından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Windows Phone kullanıcıları, buraya tıklayarak uygulamanın mağazadaki sayfasına gidebilir ve uygulamayı yükleyebilirler. Microsoft, uygulamanın açıklamasına ise şunları yazmış:

“Windows Phone için My Server 2012 R2, Windows akıllı telefonunuz ile sunucu kaynaklarınıza kesintisiz olarak bağlanabilmenize yardım etmek amacıyla tasarlanan bir uygulamadır. My Server ile kullanıcıları, aygıtları, uyarıları ve Windows Server 2012 R2 Essentials’ı yönetebilirsiniz.”

Bu yılın başlarında Microsoft, My Srver uygulamasını Windows 8 ve RT PC’ler için çıkarmıştı. Uygulamanın sorunları giderilip ve uyarlaması tamamlanıp Windows Phone için çıkarıldığı aşikar.

Windows 8.1 uzaktan kontrol uygulamasını iOS ve Android cihazlar için çıkarmış olan Microsoft, aynı uygulamanın Windows Phone kullanıcıları için de geleceğini söylemesine rağmen henüz kesin bir tarih vermedi.