Anasayfa Haber Kendi Küçük Yetenekleri Büyük Form Faktörlü Oyun PC’leri

Kendi Küçük Yetenekleri Büyük Form Faktörlü Oyun PC’leri

Nvidia Logo

Nvidia sayesinde, oyunseverler taşınabilir, küçük ve yüksek performanslı oyun PC’lerine kavuşuyor.

NVIDIA tüm dünyada başlattığı GeForce Küçük Form Faktörlü oyun PC’leri ile yerel sistem üreticilerini destekliyor. Bu proje kapsamında NVIDIA Türkiye, yerel sistem üreticisi ARMA ile iş ortaklığı gerçekleştirmektedir. GeForce GTX oyun GPU’ları ile güçlendirilen bu PC’ler, çok daha küçük boyutlarda ve şık tasarımda inanılmaz derecede güçlü, fısıltı sessizliğinde ve kullanıcı dostu özelliklerini bir araya getirerek oyun performansında devrim yaratıyorlar.

GeForce Küçük Form Faktörlü oyun PC’leri, onları yoğun oyun için ideal kılan benzersiz özelliklere sahip. Oyunseverler bu PC’lerle, kompakt bir PC’nin yanında yeni nesil GeForce grafik kartları ve tek tıklama ile sürücülerinizi otomatik olarak güncelleyen ve oyun ayarlarınızı optimize eden NVIDIA GeForce Experience teknolojisinin yanısıra en iyi oyun anlarınızı otomatik olarak yakalamanıza olanak sağlayan GeForce ShadowPlay gibi üst seviye yazılım yeniliklerine bu PC’lerle kavuşuyor.

Projenin lansmanı kapsamında NVIDIA ve ARMA oyunseverlere çeşitli kampanya seçenekleri sunmaktadır.

  • GeForce GTX 660/660Ti/670/680/760 ekran kartı içeren uygun nitelikte GeForce Küçük Form Faktörlü oyun PC’si satın alanlar Assassins Creed IV: Black Flag ve Splinter Cell: Blacklist oyunlarına, GeForce GTX 770/780/TITAN/780Ti ekran kartı içeren uygun nitelikte GeForce Küçük Form Faktörlü oyun PC’si satın alanlar ise Batman: Arkham Origins oyunlarına sahip olacaklar
  • Kısa bir süre için, uygun nitelikte bir oyun PC’si alan oyun severler ücretsiz “Oyun Sanatı” marka kitine sahip olacaklar. Bu kitin içerisinde, PC’nin dışına uygulanabilecek özelleştirilmiş, kişisel PC tasarımınızı oluşturmanıza olanak veren yüksek kalitede vinil grafikler bulunmaktadır.