Anasayfa Haber Samsung Galaxy Grand 2 Resmen Tanıtıldı

Samsung Galaxy Grand 2 Resmen Tanıtıldı

Samsung'un orta seviye yeni telefonu Galaxy Grand 2 tanıtıldı.
Samsung'un orta seviye yeni telefonu Galaxy Grand 2 tanıtıldı.
Samsung'un orta seviye yeni telefonu Galaxy Grand 2 tanıtıldı.
Samsung’un orta seviye yeni telefonu Galaxy Grand 2 tanıtıldı.

Samsung’un yeni büyük ekranlı telefonu Galaxy Grand 2 tanıtıldı. İşte telefonun teknik özellikleri ve detayları:

Güney Kore merkezli mobil devi Samsung, yeni devini görücüye çıkardı. Galaxy Grand’ın bir üst modeli olarak tanıtılan Grand 2, teknik bilgiler ve performans bakımından şimdilik büyük beğeni topladı.

5.25-inçlik ekran boyutuyla neredeyse Galaxy Note ailesine katılacak olan Galaxy Grand 2, orta seviye amiral telefon olarak tasarlanmış. 8 GB dahili depolama alanına sahip olan Grand 2 içerisinde dört çekirdekli 1.2 GHz’lik işlemci bulunuyor.

1.5 GB RAM kapasitesi biraz düşük görünüyor. Ancak 8 Megapiksellik arka kamerası ile yüksek kalitede çekim olanağı tanıyor. Ekran 720p çözünürlüğü destekliyor. Ayrıca Android 4.3 işletim sistemi yüklü halde gelecek.

Şu an için herhangi bir LTE modelinden bahsedilmedi. Ancak çift-SIM desteği sağlayacağı belirtildi. Bu da Grand 2’nin Asya pazarında ilgi çekecek bir konuma yükseletecek. Çift-SIM, Asya’daki birçok ülkede aranan bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Bu bilgiler dışında Grand 2 içerisinde 2600 mAh’lik, çıkarılabilir batarya olacağı belirtildi. Galaxy Note 3’ü anımsatan tasarımı siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle kullanıcı beğenisine sunulacak.

Galaxy Grand 2, elbette Samsung’un kendisine ait birçok uygulamayı barındıracak. Şu an için bir çıkış tarihi veya fiyat açıklaması yapılmadı. Yılsonuna kadar Samsung’un yeni telefonu hakkında daha fazla bilgi paylaşılacağı düşünülüyor.