Anasayfa Mobil NFS: Hot Pursuit Server Error 5002 Sorununa Çözüm

NFS: Hot Pursuit Server Error 5002 Sorununa Çözüm

SERVER ERROR 5002

Electronic Arts’ın Android oyunu NFS Hot Pursuit’in Server Error 5002 hatasının geçici çözümünü yazdık. İşte detaylar…

Electronic Arts’ın mobil platformlar için port ettiği oyunlardan Need For Speed: Hot Pursuit’in kullanıcıları çıldırtan hatalarından biri de “Server Error 5002” isimli hatası. Bu hatayı tamamen çözebilmek içim şimdilik bilinen bir yol olmasa da, geçici olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

Eric Wong isimli blogger, bu konuda EA’in müşteri desteğine başvurmuş. Soruna ilişkin geçici çözümlemeyi ise şu şekilde yapabilirsiniz:

  • Başka bir Android işletim sistemli cihaza ihtiyacınız olacak. Telefon ya da tablet olması fark etmez.
  • Sorun çıkarmayan cihazdan oyunun içerik dosyalarını “Server Error 5002” hatasını veren cihaza kopyalayacaksınız. İçerik dosyaları Android/com.eamobile.nsfhp_row_wf/ dizininde bulunuyor. İçerik dosyalarını ayrıca buraya tıklayarak da indirebilirsiniz.
  • Cihazın internetle bağlantısını kesin. Mobil verinin etkin olmadığından veya Wi-Fi ile internete bağlanılmadığından emin olun. Aksi takdirde “Güncelleme Var” bildirimi ekrandan kaybolmayacaktır.

EA, bu sorun için sadece bu geçici çözümü önerebiliyor. Sorulduğunda ise kalıcı bir çözüm bulunup bulunamayacağına dair bir açıklama yapılmıyor. Eğer bu konuda bizimle paylaşmak istedikleriniz varsa, aşağıda yorumlar kısmında ya da Technopat/Forum adresinde belirtebilirsiniz.