Anasayfa Haber Sony PS4 Oyunlarının Fiyatının Düşeceğini Müjdeledi

Sony PS4 Oyunlarının Fiyatının Düşeceğini Müjdeledi

Playstation 4 oyunlarının fiyatlarında düzenleme yapılacak.
Playstation 4 oyunlarının fiyatlarında düzenleme yapılacak.

Sony, oyunların fiyatlarında değişiklik olacağını açıklayarak PlayStation 4 kullanıcılarının gönlüne su serpti.

PlayStation 4, 29 Kasım’da Avrupa’nın birçok ülkesinde satışa çıkacak. Geçtiğimiz hafta K. Amerika’da piyasaya sürülen PS4’ün fiyatının 399 Dolar olacağı aylar öncesinde duyurulmuştu. Avrupa’da da 399 Euro ve 349 Sterlin fiyatlarıyla kullanıcılarla buluşacak. Konsol severlerin merak ettiği konu ise oyunlarının fiyatlarının ne kadar olacağıydı.

PlayStation 4 için açıklanan ilk oyunların önsiparişleri de yakın dönemde, oyunseverlere sunuldu. Ancak fiyatlandırma yüzünden PS4 meraklıları çekingen davranıyordu. Sony, PS4’ün Avrupa pazarında satışa sürülmesiyle birlikte oyunların fiyatlarının da düşeceğini müjdeledi.

EA markası altında PS4 için çıkacak Battlefield 4 ve FIFA 14’ün 103 Dolar olması, oyunseverlerin hoşuna gitmemişti. Aynı oyunlar Xbox One platformu üzerinde 90 Dolar’a satılıyordu. İki yeni nesil konsol arasında böyle bir farkın olması da PS4 kullanıcılarının kafasını karıştırmıştı.

Sony’nin açıklamasına göre PSN platformu tam olarak son şeklini almadı. Bu sebepten ötürü ilerleyen süreçte değişikliklerin olacağı belirtildi. Eğer PlayStation 4 alacaksanız, önsipariş vermek için acele etmenize gerek yok. 1 aylık süreç içerisinde PS4 oyunlarının birçoğunda fiyatlandırma bakımından düzenlenme yapılacak.