Anasayfa Haber Google, Havalimanlarını ve Tren İstasyonlarını Haritalıyor

Google, Havalimanlarını ve Tren İstasyonlarını Haritalıyor

Google Maps büyüme devam ediyor.
Google Maps büyüme devam ediyor.
Google Maps büyüme devam ediyor.
Google Maps büyüme devam ediyor.

Google, Maps platformunu havalimanları ve tren istasyonlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Google Maps gittikçe büyümeye devam ediyor. Yollar, iç mekanlar, okyanuslar hata uzay derken şimdi de ulaşım hatları için destek vermeye başlayacak.

Google’ın resmi açıklamasına göre başlangıç olarak Dünya çapındaki 16 havalimanı ve 50’den fazla tren, metro istasyonu Maps uygulamasına dahil edilecek.

Yeni panoramic görüntüler, Street View özelliği ile Google Maps ve Google Earth uygulamalarına yavaş yavaş yüklenecek. Google Indoors özelliği sayesinde bu merkezlerin içleri, interaktif olarak gezilebilecek.

Havalimanları ve tren istasyonları ağırlıklı olarak ABD, Avrupa ve Asya bazlı olacak. İspanya’daki birçok havalimanı, İtalya’da bulunan tren istasyonları interaktif olarak sisteme eklenecek. Ayrıca Birleşik Krallık ve Japonya’daki birçok önemli merkez de Google Maps ve Earth içerisinde yerini alacak.

Kullanıcılar böylece Tokyo Uluslararası Havalimanı’nı ya da Hollanda’daki Eindhoven Havalimanı’nı gezip görebilecek. Devasa arama moturunun açıklamasına göre proje içerisinde Dubai’deki Havalimanı da bulunuyor. İlerleyen süreç içerisinde birçok merkezi havalimanı ve tren istasyonu sisteme yüklenmiş olacak.