Anasayfa Haber YouTube’dan Müzikseverler İçin Yeni Özellik Geliyor

YouTube’dan Müzikseverler İçin Yeni Özellik Geliyor

YouTube, mobil uygulaması için yeni özelliklere hazırlanıyor.
YouTube, mobil uygulaması için yeni özelliklere hazırlanıyor.
YouTube, mobil uygulaması için yeni özelliklere hazırlanıyor.
YouTube, mobil uygulaması için yeni özelliklere hazırlanıyor.

YouTube, mobil cihazlar üzerinden stream müzik dinleme olanağı sağlayacak.

YouTube, mobil uygulaması için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor olabilir. YouTube’un henüz resmi olarak açıklamadığı uygulama, Android Police takipçilerinden kaçmadı. Mobil uygulama içerisinde farkedilen Music Pass kodları, yeni bir özelliği işaret ediyor olmalı.

YouTube’un ve elbette Google’ın bunu piyasadaki benzer uygulamalarla rekabete girmek için yaptığı kesin. Bugün piyasada Spotify, Pandora, iTunes Radio ve Xbox Music Pass gibi uygulamalar bulunuyor. Kodlama içerisinde Music Pass isminin geçmesi de kafaları karıştırmıyor değil. Çünkü bu ismin yayın hakları Microsoft üzerinden Xbox‘ın elinde bulunuyor.

YouTube uygulamasının son APK sürümü içerisinde bulunan kodlara göre yeni bir müzik servisi mobil kullanıcıları bekliyor. Ancak ismi konusunda henüz bir resmiyet yok. Kesin olan şey ise, YouTube’un kullanım alanlarının artırılmak istendiği. Takipçiler kendi oluşturacakları müzik listelerini offline ve online olarak dinleyebilecek.

Uygulamanın ücretli ve ücretsiz olarak iki farklı sürümünün olacağı düşünülüyor. Android Police’teki kaynaklara göre bu farklı bir uygulama olarak karşımıza çıkmayacak. YouTube uygulaması içerisinden ulaşılabilen bir özellik olacak.

Hali hazırda kullanıcılar müzik parçaları için listeler oluşturabiliyor. Yeni getirilecek özelliğin diğerlerinden farkı ne olacak, resmi açıklamayla birlikte öğrenebileceğiz.

Technopat YouTube Kanalı’na abone olun, en yeni video incelemeleri ve rehberleri kaçırmayın! Tıklayın…