Anasayfa Haber Nintendo 64 Yenilenmiş Tasarımıyla Karşınızda!

Nintendo 64 Yenilenmiş Tasarımıyla Karşınızda!

Yenilenmiş Nintendo 64'ler yeni sahiplerini bekliyor.
Yenilenmiş Nintendo 64'ler yeni sahiplerini bekliyor.
Yenilenmiş Nintendo 64'ler yeni sahiplerini bekliyor.
Yenilenmiş Nintendo 64’ler yeni sahiplerini bekliyor.

Lekki adı verilen bir firma eski Nintendo 64 konsollarını yenileyip, piyasaya satışa sunuyor.

PlayStation 4 ve Xbox One’ın piyasaya sunulmasıyla birlikte konsol savaşları yeniden canlandı. Nintendo’nun Wii U konsolu ise iyiden iyiye geri plana atıldı. Bu sıralar Nintendo’dan yeni bir haber duymayacağız. Ama Nintendo 64 hakkında yeni bir haber var.

Lekki adındaki bir firma eski Nintendo 64 konsollarını yeniden tasarlayıp piyasaya sürmeye karar vermiş. Konsol donanımsal açıdan hiçbir farklılık göstermiyor. Sadece siyah/gri renk seçeneği yerine birçok farklı modeli mevcut. Yeşil, sarı, mavi gibi size uygun renk seçenekleriyle yenilenmiş bir Nintendo 64’e sahip olabiliyorsunuz.

Lekki, Back to Basics konsepti ile birçok eski ürünü yeniden hayata geçiriyor. Böylece nostalji yaşamak isteyenlere yeni tasarımlar sunuyorlar. Nintendo 64’ün, firma tarafından verilmiş garanti süresi bitmiş olabilir. Ancak Lekki tüm ürünlerine garanti servisi sunduğunu belirtiyor.

Yenilenmiş Nintendo 64'lerin birçok farklı renk seçeneği mevcut.
Yenilenmiş Nintendo 64’lerin birçok farklı renk seçeneği mevcut.

Yenilenmiş eski konsolun fiyatı 130 Euro. Lekki tüm Dünya’ya sevkiyat yapıyor. Amazon ya da eBay üzerinden yeni tasarıma sahip Nintendo 64’e ulaşmak mümkün. Paket içerisinde Nintendo 64 konsolu, 1 adet oyun kumandası bulunuyor. Oyunları bulmak size kalmış.

Renkli Nintendo 64’ler firmanın ilk deneyimi değil. Daha önce Motorola StarTAC 130, Ericsson A2628, Nokia 6210 ve Nokia 3210 gibi ürünleri de yenileyerek piyasaya sunmuşlardı.