Anasayfa Haber Vodafone’dan Yılbaşına Özel Kampanya

Vodafone’dan Yılbaşına Özel Kampanya

Vodafone

Vodafone’lular, yeni yıl için 100 TL’ye kadar Vodafone Cep Merkezleri’nde geçerli aksesuar çeki kazanıyor.

Vodafone Türkiye, yılbaşı hediye çeki kampanyasıyla akıllı cihaz ve tablet edinmeyi cazip hale getiriyor. Vodafone’un yeni yıl hediye çeki kampanyası kapsamında, Süper İnternetli akıllı cihaz ve tabletlerine kavuşanlar anında kullanabilecekleri 100 TL’ye varan aksesuar çeklerini hediye olarak alıyor.

Akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyündeki LG G2, Sony Xperia Z1 ve sadece Vodafone’da olan HTC One Max gibi popüler ve teknolojik cihazları tercih eden Vodafone’lular 100 TL; Vodafone Smart Mini, Huawei Ascend P6, iPhone 4 8GB gibi ekonomik ve fırsat cihazlarını tercih edenlerse 50 TL değerinde aksesuar çekini anında hediye alıyor. Vodafone Smart Tab III ailesinin 7 inçlik ve 10 inçlik modelleriyle yeni yılda mobil internet çağına adım atmak isteyen Vodafone’lular da Süper İnterneti içinde tabletlerine 100 TL’lik hediye çekiyle sahip olabilecekler.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedefliyoruz. Yeni yıla yeni bir akıllı cihazla girmek isteyen Vodafone’lulara, her bütçeye uygun akıllı telefon ve tablet tekliflerimizi sürpriz hediyelerle sunmaktan mutluluk duyuyoruz., yeni yıla yeni akıllı cihazıyla girmek isteyen abonelerimize 50 ve 100 TL değerinde hediye çeki sunuyoruz. Tüm Türkiye’deki Vodafone Cep Merkezleri’nde kullanılabilecek bu hediye çekleriyle Vodafone’lular diledikleri aksesuarı edinerek akıllı cihaz deneyimlerini zenginleştirebilecekler. Böylece abonelerimiz akıllı telefonlarından Vodafone Süper İnternet’i kolayca ve özgürce kullanabilecekler. Bu vesileyle tüm abonelerimizi cihazlarımızı yakından incelemek ve yeni yıl kampanyamızdan yararlanmak için Vodafone Cep Merkezleri’ne davet ediyoruz.”