Anasayfa Haber Acer’dan Yeni Bir All-in-One: Aspire Z3-600

Acer’dan Yeni Bir All-in-One: Aspire Z3-600

Acer Aspire Z3-600

Acer, Sony ile başlayan all-in-one çılgınlığına uyarak Aspire Z3-600’ü duyurdu.

Microsoft’un Windows 8’inin 2012’de çıkışıyla birçok PC üreticisi yeni yelkenler açtı. Özellikle tabletler ve dokunmatik cihazlar için daha kullanışlı olan Windows 8, bilgisayar üreticilerinin mobil cihazlara, özellikle all-in-one bilgisayarlara yoğunlaşmasını sağladı. Sony’nin Vaio Tap 20 all-in-one bilgisayarı ile başlayan akımı, Lenovo, Dell ve HP takip etmişti.

Acer da all-in-one bilgisayar üretimi akımına uyarak, Aspire Z3-600 model all-in-one PC’yi duyurdu. 21,5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak cihazın 1080p görüntü sunabilme özelliği olacak. Cihazın arkasında bulunan destek sayesinde bilgisayar masa ve benzeri eşyaların üzerinde konumlandırılabilecek. Tabii ki bu bilgisayar sadece masanın üstünde kullanılmak için yapılmadığından dolayı, arkada bulunan bu destek çubuğunu açıp kapatmak kullanıcıya bırakılmış. Böylelikle kullanıcılar Aspire Z3-600’ü 2,5 saatlik pil ömrü olan büyük bir tablet niyetiyle kullanabiliyorlar. Ayrıca cihazda bulunan özellik sayesinde bilgisayarda bazı işlevler yalnızca el hareketiyle kontrol edilebiliyor.

Cihazın ekran büyüklüğü ve pil ömrü dışındaki teknik özelliklerden bahsedecek olursak, Acer’ın Aspire Z3-600’ünde işlemci olarak Intel Pentium J2850 kullanılmış. Ekran kartı olarak ayrı bir kart barındırmayan all-in-one bilgisayar, işlemciyi grafik kartı olarak da kullanıyor. 4 GB DDR3 RAM bellek değerine ve 750 GB dahili disk kapasitesine sahip olan bilgisayarın Aralık’ın sonlarına doğru 779 Dolar’dan piyasaya sürülmesi bekleniyor.