Anasayfa Haber Samsung Galaxy S5 Söylentisi Yayılıyor

Samsung Galaxy S5 Söylentisi Yayılıyor

Galaxy S5 hakkındaki söylentiler hızla artıyor.
Galaxy S5 hakkındaki söylentiler hızla artıyor.
Galaxy S5 hakkındaki söylentiler hızla artıyor.

Adı belirlenmeyen bir Samsung telefonu, benchmark testlerinden geçmeye başladı.

Samsung’un yeni amiral telefonu Galaxy S5 hakkında, gün geçtikçe yeni söylentiler çıkıyor. Galaxy Note 3’ün başarısı hala konuşulurken bir yandan firmanın yeni hamlesi merak ediliyor.

Son zamanlarda birçok benchmark test sitesinde yeni bir Samsung telefonu ortaya çıktı. Rightware Browsermark testlerine giren telefonun model numarasının SM-G900S olduğu belirtildi. Daha önceki haberlerde de SM-G900F model numaralı bir telefondan bahsediliyordu. Eğer bahsi geçen SM-G900, Galaxy S5 ise S ve F harfleri de farklı modelleri olabilir.

Elbette model numarası ve bir harf üzerinden bu telefonun Galaxy S5 olduğunu söylemek oldukça abes kaçacaktır. Gene de birçok kaynağa göre bu telefonun Galaxy S5 olma ihtimali yüksek. En azından prototip aşaması olduğu yönünde anlaşabiliriz.

Rightware Browsermark testlerinde ortaya çıkan sonuçlar.
Rightware Browsermark testlerinde ortaya çıkan sonuçlar.

Benchmark testlerine göre bu telefon iPhone 5S ve Galaxy Note 3’ün arkasında kalıyor. Samsung’un yeni amiral telefonunu bu kadar düşük bir performansla hazırlayacağına ihtimal vermiyoruz. Bu yüzden orta-üst seviye arası yeni bir telefonla da karşı karşıya olabiliriz.

Öte yandan Galaxy S5’in 2014 yılının başında piyasaya sürülmesi planlıyor. Detaylar için daha önceden hazırladığımız Samsung Galaxy S5 Ne Zaman Çıkıyor başlıklı haberimize bakabilirsiniz.