Anasayfa Haber Yeni Philips SmoothTouch Ekran Çıkıyor!

Yeni Philips SmoothTouch Ekran Çıkıyor!

Philips Ekran

23 inçlik 10 nokta kapasiteli dokunmatik Philips ekran, webcam’i, hoparlörleri ve mikrofonu ile insanlar arasındaki etkileşimi tam kalbinden vuruyor.

Hafifçe dokunun, tutun, yakalayın, döndürün, yakınlaştırın ve sürükleyin: Akıllı telefonun ve tabletin dokunmatik özelliklerini seven kullanıcılar, artık masaüstü boyutundaki bir ekranda bu olanaklardan vazgeçmek zorunda değil. Philips markasının sizin için önemli olan yeniliği sunma sözü doğrultusunda, yepyeni Philips SmoothTouch ekranı, tam kapsamlı bir masaüstüne sezgisel dokunma hareketleri getirerek insanların yaşama ve çalışma biçimlerine yenilik katıyor. 23 inçlik ekranın doğal, akışkan yanıtı sayesinde, kullanıcılar bilgisayarlarıyla yepyeni bir etkileşim biçimini sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Ekranda – 10 parmakla kontrol için – 10 nokta kapasiteli dokunmatik özellik var ayrıca muhteşem etkileşimli ekran deneyimi için uçtan uca cama sahip. Üstelik kullanıcılar her açıdan etkileşime geçebileceği için, SmoothTouch ekranı 178 derecelik görüntüleme açısı için ileri IPS teknolojisi kullanıyor. Aslında, kullanıcılar ekranı neredeyse yan tarafından bile görüntülerken çalışabilirler – ve oyun oynayabilirler. IPS ise hem profesyonel uygulamalarda hem de eğlence amaçlı uygulamalarda görüntüleme deneyimini geliştirmek için canlı, doğru renkler ve büyüleyici görüntü netliği sağlıyor.

MMD’de Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Thomas Schade şunları belirtti: “Daha fazla insanın tablet ve akıllı telefon kullanmasıyla, artık bilgisayarlarla bambaşka şekillerde etkileşim kuruyoruz. Yeni SmoothTouch ekranı, insanların çeşitli dokunma hareketleriyle PC’leri ile sezgisel olarak etkileşime geçmelerini sağlayarak teknoloji yoluyla daha zengin bir kullanıcı deneyimine katkıda bulunuyor. 23 inçlik bu ekran ciddi işleri bitirmek için yeterince geniş ve uygulamaları hayata taşımak için de yeterince canlı.”

Sosyalleşmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırın

Kullanıcılar çevrimiçi ortamda aile ve arkadaşlarıyla bağlantı kurduklarında, mikrofon ve webcam yaşamı zenginleştiren bu etkileşimlerin kalitesinde büyük bir fark yaratıyor. Parlak ve canlı görüntüleri ileten gömülü bir webcam, net bir biçimde seslerin taşınmasını sağlayan hassas bir mikrofon, ve stereo hoparlörlerden gelen zengin, güçlü ses çıkışı ile, yeni Philips 231C5 ekranı kutudan çıkan dünyayla bağlantı kurmaya hazır. Hatta bu ekran, doğrudan MHL uyumlu cep bir cep telefonundan HD kalitesinde sesi tekrar çalıp ve görüntüyü tekrar oynatabiliyor.

Deneyimlemek kolay

SmoothTouch ekranı, kullanıcıları fareden ve dokunmatik iz sürücüden (trackpad) özgürleştirerek daha ergonomik bir deneyim sağlıyor. Ayrıca vücudun pozisyonu açısından da kullanıcılara daha fazla tercih sunuyor – bu da sağlık ve iyi olma hali için daha faydalı. Philips ekranı “SmartStand”e sahip: “SmartStand”, masaüstünde neredeyse 60 derece geriye eğilebilen, ve böylece hafifçe dokunma ve sürükleme hareketleriniz için doğru açıya yerleştiren ayarlanabilir bir ayak. Geleneksel tuş takımı etkileşimi için ise, kolayca yukarıya kaldırılabilir. Ayrıca ekran konektivite açısından da bir o kadar esnek: SmartConnect ile, HDMI ve VGA bağlantıları, Display Port, ayrıca ultra hızlı sürekli veri iletimi ve eşzamanlı olarak da akıllı telefonun şarj edilmesi için USB 3.0 ‘a sahip.

Philips 231C5 SmoothTouch ekran KDV dahil 929 Dolar fiyatı ile 2014 başında mağazalarda bulunabilecek.