Anasayfa Haber Asus’un 7-inçlik PadFone Mini Tablet’i Ortaya Çıktı

Asus’un 7-inçlik PadFone Mini Tablet’i Ortaya Çıktı

Asus Padfone Mini tanıtıldı.
Asus Padfone Mini tanıtıldı.
Asus Padfone Mini tanıtıldı.
Asus Padfone Mini tanıtıldı.

Asus Padfone Mini tablet, Tayvan’daki bir etkinlik sırasında tanıtıldı.

Bir söylenti silsilesi daha gerçeğe dönüştü. Asus’un yeni tableti PadFone Mini, Tayvan’da ortaya çıktı. Hali hazırda piyasada bulunan ve övgüye boğulan PadFone Infinity’nin ufak modeli olan PadFone Mini tanıtıldı.

Daha önceden sızdırılan bilgileri doğrular nitelikte içerisinde 1.4 GHz gücünde dört çekirdekli Snapdragon MSM8226 işlemci olduğu açıklandı. 1 GM RAM’e sahip olan mini tabletin 960×540 çözünürlük sağlayan 4.3-inç telefon ekranı ve 1280×800 çözünürlük sağlayan 7-inçlik tablet paneli var.

16 GB saklama alanın sahip cihaz microSD ile yükseltilebiliyor. Android 4.3 işletim sistemi yüklü olarak gelen PadFone Mini’nin 1500 mAh’lık bataryası var. Asus PadFone mini telefon ve tableti biraraya getiriyor. Bu yüzden ikisi biraraya geldiğinde 2200 mAh’lık bir batarya elde edilmiş oluyor.

PadFone Mini’nin fiyatının 400 Dolar civarında olacağı belirtiliyor. Henüz ABD ve Avrupa pazarı için bir çıkış tarihi yok. Ancak Çin, Rusya, Tayvan, Hong Kong, Singapur ve Endonezya pazarı için yılbaşında piyasaya sürüleceği açıklandı.