Anasayfa Haber Asus VivoTab Note 8’e Wacom Desteği mi Geliyor?

Asus VivoTab Note 8’e Wacom Desteği mi Geliyor?

Asus Tablet

Asus’un 8-inçlik tabletine Wacom desteği geleceği yönünde söylentiler artıyor.

Asus, Windows 8.1 işletim sistemine sahip 8-inçlik tabletine yoğunlaşmış durumda. Tablet pazarında Dell ve Lenovo’nun, Asus’un üzerinde çalıştığı modele benzer cihazlar var. Ancak Asus, kendi cihazını diğerlerinden farklı kılmak istiyor. Bu yüzden VivoTab Note 8’e Wacom desteği getireceği söyleniyor.

Ortaya çıkan haberlere göre Asus’un merak uyandıran VivoTab Note 8 tabletine Wacom desteği gelecek. Opsiyonel bir özellik olup, olmayacağı henüz bilinmiyor. Modelden modele farklılık gösterebilir. Tabii 8-inçlik, 1280×800 çözünürlük ekran desteği sağlayan bir tablete Wacom desteği gelmesi, kullanıcıların da ilgisini çekecektir. Tamam, kabul ediyoruz; 8-inçlik bir tablette 1280×800 çözünürlük hiç de yüksek değil. Ancak Wacom desteği sayesinde, tasarımcıların kullanmak isteyeceği bir tablet olacaktır.

Son açıklamalara göre Asus’un tablette, Intel Bay Trail işlemci kullanacağı da ortaya çıktı. Tabletin 2 GB RAM kapasitesine sahip olacağı daha önceden açıklanmıştı. Ayrıca 32 ve 64 GB’lik modelleri olacak.

5 Megapiksel kameraya sahip olan Asus VivoTab Note 8’in fiyatlandırması hakkında da yeni açıklamalar var. Microsoft’un yılbaşı listesine göre tabletin fiyatı 299 Dolar’dan başlayacak. Piyasaya çıkışının ise Ocak ayında olması bekleniyor.